McLovin
Politically Incorrect
- Член од
- 11 август 2016
- Мислења
- 4.221
- Поени од реакции
- 16.544
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The Pale Blue Eye, едно огромно разочарување, и ништо повеќе. Единствено Harry Melling растури во улогата на Едгар Алан.
Netflix produkcija=prosek produkcija.The Pale Blue Eye, едно огромно разочарување, и ништо повеќе. Единствено Harry Melling растури во улогата на Едгар Алан.
Прилично е возбуденОвој Ке Хуј Кван од Everything Everywhere... како дете глумел во Indiana Jones and the Temple of Doom на Стивен Спилберг. Интересен говор имаше, во стил: никогаш не се откажувајте:
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
![]()
L’acteur Ke Huy Quan, très ému d’être récompensé aux #GoldenGlobes.
Le Plus de CANAL+ : Ce qu'il ne fallait pas rater sur CANAL+Toutes les vidéos : http://bit.ly/1kaNHYMwww.youtube.com
И мене увек тоа ми се дешава со филмов. И вчера, потпуно исто.Го начекав вчера Hatefull 8 на Фокс, на самиот почеток, викам ај малце да погледам, и окапав 3 саати. Чекај уште ова, чек сеа е јако, чекај сеа за писмото, чек сеа ќе го ркне, чек сеа ќе изеде лакт у нос, чекај сеа стигнаа у крчмата, чекај сеа да видиме кој е што е, чек сеа гитарата ќе биде тресната од земја, чек сеа нононо јејеје шарааап, чек сеа ќе и поврати у уста итн итн.
Испаѓа дека не глумела туку е летната и во вистинскиот живот ко у серијава хаха.
Овој The Banshees Of Inisherin не знам колку беше мјузикл, ама па немаше ни К од комедија.Ноќеска во ЛА се одржаа 80-тите Златни глобуси. Еве ги добитниците во филмските категории:
Прегледај го приврзокот 361882
Прегледај го приврзокот 361883