Ништо не те разбравме.Што мислите за филмот ширум затворени очи , има вистина или све е за гледаност,возбуда,мистерија, манипулација додавано,одземано?
Како мислиш ширум затворени очи? Или се ширум отворени или затворени, што е ова сеа? Ова е класично додавање и манипулација од твоја страна.Што мислите за филмот ширум затворени очи , има вистина или све е за гледаност,возбуда,мистерија, манипулација додавано,одземано?
Е де за истиот филм зборуваме(јас така си го викам)...нема врска па мислев дали е реален на краткоКако мислиш ширум затворени очи? Или се ширум отворени или затворени, што е ова сеа? Ова е класично додавање и манипулација од твоја страна.
За кој филм, друже? Eyes Wide Shut ли? Како мислиш дали е вистина? Како може филм да е вистина? Не е ова документарец.Е де за истиот филм зборуваме(јас така си го викам)...нема врска па мислев дали е реален на кратко
A таа "секта" дан е scientology што не е баш и секта...затоа прашав дали е релевантен и дали може да се извлечи некоја корисна информација или е направен со цел да се шпекулира нешто или да се направи нешто како теорија на завера...филмот е праен за некоја тајна секта, само Кјубрик ја знае тајната.
Друже, филм е ова. Нормално дека не е вистина. Како може филм да е вистина? Ниту е документарец, ниту пак снимен според вистински настан. 100% фикција!Не знам јас негледам вакви работи и воопшто не ми е познато затоа прашав...ако може некој на брзина да објасни би било супер
Da bese nesto sektata Nicholas Cage ke imase uspesna karieraA таа "секта" дан е scientology што не е баш и секта...затоа прашав дали е релевантен и дали може да се извлечи некоја корисна информација или е направен со цел да се шпекулира нешто или да се направи нешто како теорија на завера...
Инспириран е од книга, само адаптирана за во поново време, така што не ти држи вода коментарот.филмот е праен за некоја тајна секта, само Кјубрик ја знае тајната.