Salakis sirenje zemav od Reptil, ovco, no voopsto ne mi se dopadna...neznam sto vi tekna da go spomnuvate.
Сега која е во право?...по вкус сирењето е одлично, затоа не можам да се откажам , според мој вкус нема подобро сирење

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Salakis sirenje zemav od Reptil, ovco, no voopsto ne mi se dopadna...neznam sto vi tekna da go spomnuvate.
Сега која е во право?...по вкус сирењето е одлично, затоа не можам да се откажам , според мој вкус нема подобро сирење
За добитокот од бачилата ако не е вакциниран не можат сточарите да земат субвенции, плус ако и тоа не ти е сигурно ќе почекаш 3 месеца да преврие сирењето и после ќе го јадеш....ако мислиш за како француско Пресидент, затоа прашувам, јас сум сигурна дека е наше сирење, а ова може се делумно сопственици или што ја знам, потекло вели МКД,
Brand name Président
...а бе бегај таму сега јас не знам што јадам има бренд салакис и како фета, ова е чисто сирење ептен вкусно, сега не знам што е "фета" грчки спец.
...на времето синдикатот даваше квалитетно сирење канти директно од бачило, ама тоа сега не е веќе тоа, не дај Боже некоја бруцелоза, све е дива лига.
...оф, оф плус имаат "ИСО" стандарди, на што на вакво пакување?
Ефтин сладољед, добро чоколадо, по нешто џиџи миџи, добар ајвар каде каде подобар и поефтин од муртинскиот и други рабоќеKAM ima eftini rexoni i maslinki i edni domino kocki. toa e otprilika![]()
Земав два пакета ајвар од КАМ, ајварот е благ, нема горчив вкус и што е најважно, за разлика од муртинскиот не се добива дијареа после неговата консумација. Муртинскиот е со недопржени пиперки и многу зејтин.Накусо за ајварот во КАМ: Мелени лушпи, прегорени, па горчи. Остатоци од мелени рачки. Најверојатно ги оставаат да чачкаш заби. Зејтин, речиси и да нема. Верувам, се грижи производителот за нашето здравје.
Секоја година сѐ полош, ама оваа се надминаа себеси. Сега имаат и оправдување, заради ситуацијава. Џвакај, крцкај и молчи! Сериозно, тој ајвар е навреда за купувачите.
Среќа, Лутеницата не успеале толку да ја упропастат
Вред, јас земав само една тегла, лут, пред некој ден. Последен пат земам од нив за оваа година. Ајварот муртински ни за упоuла цена не сакам ни да го пробам, овде барем има каде да се купи одличен домашен ајвар. Не се врзав на твојот пост да не мислиш дека нешто контрам.Земав два пакета ајвар од КАМ, ајварот е благ, нема горчив вкус и што е најважно, за разлика од муртинскиот не се добива дијареа после неговата консумација. Муртинскиот е со недопржени пиперки и многу зејтин.
...ова пред 100 год кога било?
Вред, јас земав само една тегла, лут, пред некој ден. Последен пат земам од нив за оваа година. Ајварот муртински ни за упоuла цена не сакам ни да го пробам, овде барем има каде да се купи одличен домашен ајвар. Не се врзав на твојот пост да не мислиш дека нешто контрам.
Нема боље од домашен. Само мислам дека веќе не е до мислења именка или курч, туку некако не се исплати правењето со оглед на цената на пиперките + маката за да го направиш.A najdobar e se razbira od Cumbe vo dvorot
Samo za deneshnive MADAM pravenje Ajvar e mislena Imenka i Horor Film.
Беа бренд дури беше газда тодоровиќ, после се отиде низбрдо.Дознав дека и официјално Тинекс овој месец ќе затвори два маркети (Прилеп и Штип)
Не беа моќни Тинекс и доста разработени? Причина зошто се толку задолжени и пропаѓаат се знае?
Имаа интересни акции на времето, секакви неделни, вакви онакви.
ајварите се трошат бајаѓи посебно Премиум ајварот кој е поскап (205 ден)Накусо за ајварот во КАМ: Мелени лушпи, прегорени, па горчи. Остатоци од мелени рачки. Најверојатно ги оставаат да чачкаш заби. Зејтин, речиси и да нема. Верувам, се грижи производителот за нашето здравје.
Секоја година сѐ полош, ама оваа се надминаа себеси. Сега имаат и оправдување, заради ситуацијава. Џвакај, крцкај и молчи! Сериозно, тој ајвар е навреда за купувачите.
Башка секоја тура ајвар е Различна на вкус.Накусо за ајварот во КАМ: Мелени лушпи, прегорени, па горчи. Остатоци од мелени рачки. Најверојатно ги оставаат да чачкаш заби. Зејтин, речиси и да нема. Верувам, се грижи производителот за нашето здравје.
Мислам дека сеуште е Тодоровиќ. Излегоа со соопштение дека не е продаден на Вива Фреш.Беа бренд дури беше газда тодоровиќ, после се отиде низбрдо.