Брука во КАМ маркетите

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.019
Поени од реакции
10.118
Не се контри многу на биџонс, да не почне тебе лично да те пука наместо сирењето. Ти искрвари срцето еднаш, ти текнува?
Не се контрам, јас си ја сакам Биџонс таква каква што е, оригинална, искрена и праведна, без тронка злоба во неа.....а не ми текнува кога тоа ми крварело срцето..уфф пу пу...

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.478
Поени од реакции
41.958
Не се контрам, јас си ја сакам Биџонс таква каква што е, оригинална, искрена и праведна, без тронка злоба во неа.....а не ми текнува кога тоа ми крварело срцето..уфф пу пу...
да те ценеше она ќе те предупредеше дека Салакис овчото сирење не чини.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.482
Поени од реакции
37.305
20201005_115951.jpg 20201005_115542.jpg 20201005_115733.jpg 20201005_115055.jpg 20201005_115542.jpg

...по вкус сирењето е одлично, затоа не можам да се откажам , според мој вкус нема подобро сирење, но проблемот е во самото пакување во внатрешноста, значи од купени три пакувања едното му фалеше едно цело парче како да плаќам тежински за солена вода, а не за сирење, другото пакување ги имаше сите седум парчиња ама беа сите прекршени не може да се сервира, а третото пакување беше малтене како урда испомешани ситни парчиња, тоа му доаѓа како што останало собрани парчиња рефуз распаднати што не може ни да се сервира ниту да се јаде, исподробено целото, катастрофа, а цената не баш евтина за да си дозволат ваков дебакл!
...така да џабе квалитет во вкус, кога тие што пакуваат, полнат парчиња сечено сирење не се совесни или не знам што да кажам, „дива лига“!
...се збуни Кадаиф, тоа Рон го пиша не ти :vozbud:
бијонс срцето ми крвари после овој пост, иначе ти и другите ми дијагностициравте еректилна дисфункција у темата за корона, така да не се секирај за мојата андропауза.

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.478
Поени од реакции
41.958
Прегледај го приврзокот 361596 Прегледај го приврзокот 361597 Прегледај го приврзокот 361598 Прегледај го приврзокот 361599 Прегледај го приврзокот 361600

...по вкус сирењето е одлично, затоа не можам да се откажам , според мој вкус нема подобро сирење, но проблемот е во самото пакување во внатрешноста, значи од купени три пакувања едното му фалеше едно цело парче како да плаќам тежински за солена вода, а не за сирење, другото пакување ги имаше сите седум парчиња ама беа сите прекршени не може да се сервира, а третото пакување беше малтене како урда испомешани ситни парчиња, тоа му доаѓа како што останало собрани парчиња рефуз распаднати што не може ни да се сервира ниту да се јаде, исподробено целото, катастрофа, а цената не баш евтина за да си дозволат ваков дебакл!
...така да џабе квалитет во вкус, кога тие што пакуваат, полнат парчиња сечено сирење не се совесни или не знам што да кажам, „дива лига“!

ја мислев ова на сликиве расипано дека е, ти викаш супер било... вака изгледа отприлика кравјо сирење кое било 5 недели у ова канче.

Последно уредено:
Член од
28 јуни 2018
Мислења
787
Поени од реакции
956
Прегледај го приврзокот 361596 Прегледај го приврзокот 361597 Прегледај го приврзокот 361598 Прегледај го приврзокот 361599 Прегледај го приврзокот 361600

aj da ziveevte negde stranstvo pa da kupuvavte vakvi sirenja koga nema saglam ovco da razberam. Ama pri tolku sirenje bacila itd., vie da kupuvate procesirani kojznae kakvi sirenja ne odi :)

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.482
Поени од реакции
37.305
aj da ziveevte negde stranstvo pa da kupuvavte vakvi sirenja koga nema saglam ovco da razberam. Ama pri tolku sirenje bacila itd., vie da kupuvate procesirani kojznae kakvi sirenja ne odi :)
...кои бачила жити се, ова моментална власт успеа да го сјебе и сточарството не само земјоделството, ништо веќе нема МКД, све опустошено и уништено! :(

Член од
28 јуни 2018
Мислења
787
Поени од реакции
956
...кои бачила жити се, ова моментална власт успеа да го сјебе и сточарството не само земјоделството, ништо веќе нема МКД, све опустошено и уништено! :(
ajde sega politika i vo sirenje da vmesame hahahha

odi zemi edna kanta na bacilo negde, ne se srami doktorka so vakvi sirenja :D XD :ROFLMAO: :cool:

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.482
Поени од реакции
37.305
ajde sega politika i vo sirenje da vmesame hahahha
odi zemi edna kanta na bacilo negde, ne se srami doktorka so vakvi sirenja :D XD :ROFLMAO: :cool:
...очигледно не си тука, кажи кое бачило, тоа не е мешање политика, таа е реалноста, каде се пика политиката нема ни субвенци ни бутур!

Член од
28 јуни 2018
Мислења
787
Поени од реакции
956
...очигледно не си тука, кажи кое бачило, тоа не е мешање политика тоа е реалноста каде се пика политиката нема ни субвенци ни бутур!
odi galicnik, mavrovo, berovo, stip, kicevo... imas i zapadna i istocna makedonija dobro sirenje... rasprasaj se

e sea Skopje nema, ke mora da izlezes od metropolata :D

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.515
Поени од реакции
22.155
Француско е сега или не?

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.795
Поени од реакции
8.320

Ова нема теоретски шанси да е оригинално сирење. Од авион си личи дека е фета модификација со ефтино палмитиново масло. Во Македонија да живееш и ова да го купуваш, стварно не знам што да ти кажам.

Јас сто алтани ќе дадам за оригинално македонско сирење од бачило.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.482
Поени од реакции
37.305
Француско е сега или не?
...ако мислиш за како француско Пресидент, затоа прашувам, јас сум сигурна дека е наше сирење, а ова може се делумно сопственици или што ја знам, потекло вели МКД, :toe:
Brand namePrésident
Ова нема теоретски шанси да е оригинално сирење. Од авион си личи дека е фета модификација со ефтино палмитиново масло. Во Македонија да живееш и ова да го купуваш, стварно не знам што да ти кажам.
...а бе бегај таму сега јас не знам што јадам има бренд салакис и како фета, ова е чисто сирење ептен вкусно, сега не знам што е "фета" грчки спец. :facepalm:
Во Македонија да живееш и ова да го купуваш, стварно не знам што да ти кажам.
...на времето синдикатот даваше квалитетно сирење канти директно од бачило, ама тоа сега не е веќе тоа, не дај Боже некоја бруцелоза, све е дива лига.
...оф, оф плус имаат "ИСО" стандарди, на што на вакво пакување?

Последно уредено:
Член од
28 јуни 2018
Мислења
787
Поени од реакции
956
...ако мислиш за како француско Пресидент, затоа прашувам, јас сум сигурна дека е наше сирење, а ова може се делумно сопственици или што ја знам, потекло вели МКД, :toe:
Brand namePrésident

...а бе бегај таму сега јас не знам што јадам има бренд салакис и како фета, ова е чисто сирење ептен вкусно, сега не знам што е "фета" грчки спец. :facepalm:

...на времето синдикатот даваше квалитетно сирење канти директно од бачило, ама тоа сега не е веќе тоа, не дај Боже некоја бруцелоза, све е дива лига.
...оф, оф плус имаат "ИСО" стандарди, на што на вакво пакување?
Што "грчки спец " е фета? Овчо сирење ко кај нас на секој чекор што има. Да речеш халуми грчко сирење нешто што немаме ние ајде де, вака еј купувам фета као грчки специјалитет а у, а уствари нашето овчо е боље. И тоа не она од бачило туку од продавница...
Грција маслинки и маслиново, друго што ќе ти е...
Македонија има ОК храна, подобра од соседите а и поевтина сеуште...јадете дур има...
Пс боље сирење од бачило него ајдамери кашкавали таму што јадете некои сомнителни производители...

Kajgana Shop

На врв Bottom