- Член од
- 2 април 2025
- Мислења
- 437
- Поени од реакции
- 2.158
Chat gpt...Ќе научиш. Ќе побараш рецепт од другарките на форумов.
Или вкафана иди штубај ги прат... Со плазми лудила, чуда

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Chat gpt...Ќе научиш. Ќе побараш рецепт од другарките на форумов.

Иди кај оној Сакаш што прави палачинки со "кило" нутела да плива цела палачинка во благо.Chat gpt...
Или вкафана иди штубај ги прат... Со плазми лудила, чуда![]()
Не е малце сексистички коментаров? Демек мажите не знаат да готват, па затоа "другарките"? Јас ти гарантирам дека да пробаш моја палачинка ќе речеш дека поубава не си јадела.Ќе научиш. Ќе побараш рецепт од другарките на форумов.
Ау се извинувам Злате.Не е малце сексистички коментаров? Демек мажите не знаат да готват, па затоа "другарките"? Јас ти гарантирам дека да пробаш моја палачинка ќе речеш дека поубава не си јадела.
А обратно да е, маж да напише дека жените треба да готват, очи ќе му ископате!
)))Јас ова го немам забележано во Веро маркетите ,имаат посебно означено место каде се изложени производи со краток рок .Незнам но некако имам поголема доверба во Веро исто тоа беше и со Тинекс кога работеше како што треба пред скоро една година ,некако немам доверба секогаш проверувам до кога е рокот во Кам ,Стокомак,Рептил,Жито,Гиго трејд, Кипер или сега ново брендираниве Косовари Интер Шпар каде голем дел од нивните брендирани производи со нивно лого се пакувани во Косово незнам но се уште неам доверба во нивните производи кои се правени во Косово можеби јас имам само такво мислење може и грешамДа скоро дефинитивно е така ко што мислиш. Сличен случај имав јас со оние замрзнатите пици. Имаше десетина со поминат рок. Јас вратив една таква и после неколку дена истите тие со рокот продолжен за 6 месеци и некоја акција намалување голем процент.
Дефинитивно кам мењаат рокови, но и кај ѕтинекс имам исто забележано. Веројатно сите тоа го прават. Вукојебина, ни инспекции ни контрола
Abe tolku razbirat , se treba da im crtasНе е малце сексистички коментаров? Демек мажите не знаат да готват, па затоа "другарките"? Јас ти гарантирам дека да пробаш моја палачинка ќе речеш дека поубава не си јадела.
А обратно да е, маж да напише дека жените треба да готват, очи ќе му ископате!

За Златиборац имам слушнато дека некој им ги одкупува тие со поминат рок а што прави понатаму со тие производи појма немамИ Рамстор ги пушта производите со мал рок на -50%, нормално ако приметат вработените. Често сум наоѓал и таму производи со поминат рок, најчесто лебови и замрзнати работи.
Маркерите не верувам дека се замараат да бришат и менуваат рокови. Но што е со дистрибутерите или произведувачите? Нели на нив им се враќа производот, и што потоа? Дирек во канта завршува, или пак на рафтовите на акција?
Ги препакува под рандом име или " произведено за кам ,стокомак, зур....".За Златиборац имам слушнато дека некој им ги одкупува тие со поминат рок а што прави понатаму со тие производи појма немам
Ги препакува под рандом име или " произведено за кам ,стокомак, зур....".
Ваљда.

завршуваат на тезги по пазарите пр. за пола цена,За Златиборац имам слушнато дека некој им ги одкупува тие со поминат рок а што прави понатаму со тие производи појма немам