- Член од
- 8 јануари 2012
- Мислења
- 10.380
- Поени од реакции
- 15.579
белосветски хонштаплер е.....кај нас го угостија како принцДа не имеТ и он (Седат...) добиено од оние пасошите, кои масовно им се издаваа на трговци со „брашно„?...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
белосветски хонштаплер е.....кај нас го угостија како принцДа не имеТ и он (Седат...) добиено од оние пасошите, кои масовно им се издаваа на трговци со „брашно„?...![]()
Е ај ако не ко руси да се облекуваме, или ко Грујо. хе хе
Просто е; кога ќе пуштиш НВО странски платеници да ти роварат низ државата и низ народот, каде посебна „целна друпа„ се луѓе на возраст на која не го разликуваат газот од главата, ќе го добиеш токму ова-„перење мозок„ уште од училишна возраст, наместо настава со квалитетно образование.
Понеделник - се облекувам како Хитлер, со сите кукасти крстови и пригоден стајлинг. Тоа е она баш следење на упатството дека треба да се напраам као нешто што е спротивно на мене.
Ко Грујо, не дај боже. Ко да немаше кројач кој ќе му ги измери рацете и соодветно долги ракави на палтото да му стави.Е ај ако не ко руси да се облекуваме, или ко Грујо. хе хе
жими куров е од децаnema nisto ludo ovde. aj da te vidam idi kazi sega daka e ova losa idea i deka ne treba taka posto neli e idea od "DECA".
Вистински хаос на Табановце: Полицијата апси цариници и полицајци, колегите не ги даваат ,ги бранат
знам само на 8 за празникот одевме за Врање, невидена гужва за натаму, а убацување преку ред на големо... ќе се удрев со возило со дипломатски табли, ама не дека оди службено, ќе го спроведеа од празна лента, туку Злоупотреба на возилото од наш вработен ( може и шоферот)....
Како што прочитав некаде, најверојатно општината не и платила на фирмата која украсувала, па овие дошле и си ја земале назад
ќе ја вратат, таман кога ќе легнат паритеКако што прочитав некаде, најверојатно општината не и платила на фирмата која украсувала, па овие дошле и си ја земале назад![]()
Sega sekade ima korupcija... Von Lajen se napolni provizii za vakcini, ama ja uapsija grkinkataСимптоматично е то‘, што „борбата„ против корупцијата започна „од долу„, онаму каде „вртат„ ситни пари, но никако да почне „од горе„, каде се „вртат„ милионски суми...
Замајувањето на народот продолжува, а власта глуми антикрупционерство...особено пред вујко Сем.