Парфеми

Член од
24 септември 2016
Мислења
555
Поени од реакции
743
Spored valutata i jazikot ovie sigurno se od Kosovo. No, bi trebalo da pratat i vo MK. Ima mnogu online shop-ovi koi prakjaat vo MK od Kosovo. Dali se legit tuka ne znam, nekoj koj probal ili ima povekje soznanie neka pisuva.

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.156
Поени од реакции
9.843
Член од
29 септември 2020
Мислења
83
Поени од реакции
82

Invisible Force

Is with me
Член од
29 јули 2021
Мислења
5.156
Поени од реакции
9.843
Koga sme na temava na palenje momi Phantom mi e posleden zemen, mislam @Tonchie go imase isto :D

Klik

Od zenski parfemi, nekni zena mi go zede ovoj i e epten sexy prisustvo

Прегледај го приврзокот 357623
"пригодно шише што личи на робот и прв пат во историјата се случува да се користи вештачка интелигенција за процес на „зголемена креативност“.
:pos:

• Хаха
Reactions: wot
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.542
Поени од реакции
11.509
"пригодно шише што личи на робот и прв пат во историјата се случува да се користи вештачка интелигенција за процес на „зголемена креативност“.
:pos:
Го имам и врска нема парфемот ама добар маркетинг е во прашање

Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.955
Поени од реакции
42.679

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.491
Поени од реакции
7.996
Пако Рабан се ОК со цена, нормално не се за ситориња, ама не се ни скапи, посебно не ако летате преку аеродромот во Истамбул каде што имам начекано најдобра цена за Пако Рабан парфеми ;)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.665
Поени од реакции
14.539
Доколку на некој му имаат досадено или не му требаат - купувам користени Dylan Blue, Sauvage EDT и Spicebomb Extreme.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
1.661
Поени од реакции
4.316
Кога сме кај ерогени зони, дур го користев Инвиктус, на страна од девојка ми на која и бил омилен кој сум го користел, еден куп жени ми реагирале и пофалувале мирисот. Колешки, менаџерката, девојки на другари, HR девојка на интервју за работа, келнерка во кафич... Жени од различни слоеви и возрасти. Го земав Oud Wood на Том Форд, кој за мене е перверзија од машки парфем, сам ако не си се пофалам што носам никој не ми го забележал :toe: . Од мое искуство, за жени парфем < тоалетна вода.
Фантом го земав исто поради добро претходно искуство со Пако Рабан. Нема втор пат да го купам сигурно. Пресилен мирис, а и за тој само друго машко ми го има пофалено :D.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.665
Поени од реакции
14.539
Да прашам некој што порачувал - fragrance.mk
Legit се? Се се оригинали или имаат и "мешано"?

Некако бааги солидна е разликата во цени од таму до цените во Шатци, Космо и Еликсир...

Член од
28 октомври 2021
Мислења
1.132
Поени од реакции
2.245
Се наоѓа кај нас Armaf ventana ?

Гледам има други од овие низ МК ама овај не можев да го најдам.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Да прашам некој што порачувал - fragrance.mk
Legit се? Се се оригинали или имаат и "мешано"?

Некако бааги солидна е разликата во цени од таму до цените во Шатци, Космо и Еликсир...
Од мое искуство до сега што сум нарачувал, се било legit. Многу коректен однос и брза испорака имаат. До сега 4-5 парфеми имам нарачано и све беше супер. Поевтини се од Шатци, Космо, ама пак не се топ цените како на пример у некои онлајн парфимерии у Србија.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.665
Поени од реакции
14.539
Од мое искуство до сега што сум нарачувал, се било legit. Многу коректен однос и брза испорака имаат. До сега 4-5 парфеми имам нарачано и све беше супер. Поевтини се од Шатци, Космо, ама пак не се топ цените како на пример у некои онлајн парфимерии у Србија.
Фала ти!
Ќе порачам и јас нешто, гледам Dylan Blue (100ml) e 62 евра, на Евзони е 57 (со попустот од онлајн резервација) - што е сосема ОК. Исто е и за Ерос EDT, 5-6 eвра е разликата од Евзони.

Јас најдов сосема коректни цени во грчки парфимерии. Од она што успеав да најдам - и двете се legit, со физички продавници. 3 евра е достава до Солун, па ако некој оди на викенд, може да си порача во сместувањето.
Јас сакам да земам Ultra Male од првата, La Nuit de l'Homme од втората (тешки се за наоѓање и двата).

Кои парфимерии во Србија да ги гледам? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom