Spored valutata i jazikot ovie sigurno se od Kosovo. No, bi trebalo da pratat i vo MK. Ima mnogu online shop-ovi koi prakjaat vo MK od Kosovo. Dali se legit tuka ne znam, nekoj koj probal ili ima povekje soznanie neka pisuva.
Тоа вистинското прашање. Парфеми ќе си купуваш само од парфимерии.Прегледај го приврзокот 357345
Некој дали знае дали се оригинални и дали имаат продавница во Скопје?
UPDATE: од вчера коа им ја отворив страната до денеска ми излегоа барем уште 5 исти страни со исти слики, а различно име.Скам 99,999999%Прегледај го приврзокот 357345
Некој дали знае дали се оригинални и дали имаат продавница во Скопје?
"пригодно шише што личи на робот и прв пат во историјата се случува да се користи вештачка интелигенција за процес на „зголемена креативност“.Koga sme na temava na palenje momi Phantom mi e posleden zemen, mislam @Tonchie go imase isto
Klik
Od zenski parfemi, nekni zena mi go zede ovoj i e epten sexy prisustvo
Прегледај го приврзокот 357623
Го имам и врска нема парфемот ама добар маркетинг е во прашање"пригодно шише што личи на робот и прв пат во историјата се случува да се користи вештачка интелигенција за процес на „зголемена креативност“.
само за трансхуманисти ова. Иначе добри парфеми се пако рабан, само многу пари. SRT8 е добра замена за сиротиње.Koga sme na temava na palenje momi Phantom mi e posleden zemen, mislam @Tonchie go imase isto
Klik
Od zenski parfemi, nekni zena mi go zede ovoj i e epten sexy prisustvo
Прегледај го приврзокот 357623
Од мое искуство до сега што сум нарачувал, се било legit. Многу коректен однос и брза испорака имаат. До сега 4-5 парфеми имам нарачано и све беше супер. Поевтини се од Шатци, Космо, ама пак не се топ цените како на пример у некои онлајн парфимерии у Србија.Да прашам некој што порачувал - fragrance.mk
Legit се? Се се оригинали или имаат и "мешано"?
Некако бааги солидна е разликата во цени од таму до цените во Шатци, Космо и Еликсир...
Фала ти!Од мое искуство до сега што сум нарачувал, се било legit. Многу коректен однос и брза испорака имаат. До сега 4-5 парфеми имам нарачано и све беше супер. Поевтини се од Шатци, Космо, ама пак не се топ цените како на пример у некои онлајн парфимерии у Србија.