A1 телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ексклузивно: Вечерва Велија ќе се појави во серијата „Кога лисјата паѓаат“.... ќе му прави друштво на Шефкет...

А 1 ќе помине како БК а Велија како Кариќ све таак ми мириса ова што се случува.

Од игла камила направија вчера,црна вечер,црна вечер...бре -.-
Загина ли некој па така да се вели?
Бог да чува и да брани сме.
Па и секаде на Балканот го емитуваа тоа.
Живи срамови сме:jaj:

И ај сеа, кој губи највеќе од ова !? Македонија нели !? Замислете која слика им се прикажува на овие у регионот кој не се запознаени што изрод е Велија. Али нему многу му чуе за тоа. Важно некој си направи добра (не)платена полит. програма од ова.

Ако и сега не го рикнат, нема спас од ова.

Lugjevo praat muabet deka vecerta planirale neshto mnogu konspirativno da objavat na TV za Gvujo i zatoa ja napadnale A1. :)

:pos::pos:
Stvarno neznam, ne se zamarav ama kaj da slusnesh za toa se prajt muabet.

Ja ne gledam ispolitizirani televizii, t.e toa znaci ne pratam niedna makedonska televizija... Site televizii treba da se zatvorat za da mozhe glupiov makedonski narod da prestane da gleda vesti i da prai muabet za politika i da poche da raboti neshto...

Sve je trulo po televiziive, brainwashing news, turski serii i fudbal so semiretardirani komentatori, how much worst can it be?

Конечно, после вчерашнава театарска претстава избришани од листата на канали. R.I.P.

Боби[Мкд];3917093 напиша:
Site televizii treba da se zatvorat za da mozhe glupiov makedonski narod da prestane da gleda vesti i da prai muabet za politika i da poche da raboti neshto...

Sve je trulo po televiziive, brainwashing news, turski serii i fudbal so semiretardirani komentatori, how much worst can it be?

Зеленко за првото, за за второто читај потпис :)

се утепавте од зеленки давајки бе.. дајте и навака едно :)

П.С нема да има лисјата wild...
има отворено студио барем така им пишува у дневната програма

Го отупеа веќе. Него на страната им пишуе ќе има филмче, Енеми оф Д стејт. Добро е ова(бар мене ми се свиѓуе).
Им текна да се отфрлат од глупине смрдени серии. Јес да малце Вукови Умиру сами им е колку толку ок, и таман сакав вчера да ги видам у серијава Енди Гарсија и Шерон Стоун, они глупости правата.

Се што се случува преу[(вели)ja]чуваат. Прво, со забраната за рекламирање ја скинаа својата програма за 24 часа. Сеа ова. Немам коментар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom