- Член од
- 29 август 2019
- Мислења
- 1.259
- Поени од реакции
- 3.006
А вие на пазар крушки да продавате ![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Не чекај од него. Еве јас ќе го објавамА ваков документ и за Амберкава шо ја нудиш да споделеше...
Или само за конкуренцијата можеш да го најдеш и споделиш - а вашиот не
Да видиме како ги вади Амберкава тие 6kw од Енергетскана налепница во ладна зона
Па и оние 4.3kw во умерена дал се незини или сака и за нив греаче плус.
Автоматски споено мислење:
Што се смееш...
Сеа на бразанка ви го прелистав сајтот... слабо Product Fiche објавувате...
Од сите модели кои ги имате на сајтот само за Soyal модело имате објавено... претпоставувам зашто тој ви вади најдобри резултати...
И таа 18ката Soyal кутрата ѓоа 5.5ка ама едвај 4.2kw дава во умерена зона... бар така сте пишале во Product Fiche-то.
А вие на пазар крушки да продавате![]()
Znaci poznatiot amber nordic na -25c ima 3,6-1,4=2,2kwНе чекај од него. Еве јас ќе го објавам
Ова продукт фиче веќе го знаеме, и порано го имаме дискутирано. Сепак фала што како сопственик на ваква клима не се срамиш и имаш доблест да го објавиш пак!Не чекај од него. Еве јас ќе го објавам
Какви црни -25ц?!?Znaci poznatiot amber nordic na -25c ima 3,6-1,4=2,2kw
Midejkata za 12btu od 35.000 den tolku vadi.
E ova do sega ne sum go znael hm.
Овој што си го прикачил ти е за Амбер 12ка NORDIK.... гледаме си бара греаче од дополнителни 1.4kw за во ладна зона нордикоФФФНе чекај од него. Еве јас ќе го објавам
Хаха 18ка Gree ќе даела 6kw во ладна зона на -22С.... прдешкиЕве ти подобро моделче од таа и поефтина 10к
https://mall.gree.com.mk/index.php/product/amber-premium-plus-gwh18ydxf-k6dna1a/
Малку каснам ама заборавив да те прашам кога објави.Не си свесен кој мотиватор си....
Цело лето работам во просторијата кај што ми е Hansol-от и еве изминатиов месец дена веќе ја користам за греење...
Прво ја користев обично и тераше 99% он-офф мод на работа ама еве веќе трет ден ја користам со вклучен iFeel и можам да речам стварно може да модулира подобро....
Амааааа коа ќе се симне на 92w е врвот!
![]()
![]()
Така да еве се потврдува тоа што го објавуаше србинот лани за Hansol-ot
Под услов да се точни тие ппдатоци за таа МидеаZnaci poznatiot amber nordic na -25c ima 3,6-1,4=2,2kw
Midejkata za 12btu od 35.000 den tolku vadi.
E ova do sega ne sum go znael hm.
Какво срамење. Не сум украл ништоОва продукт фиче веќе го знаеме, и порано го имаме дискутирано. Сепак фала што како сопственик на ваква клима не се срамиш и имаш доблест да го објавиш пак!
@Strelec ај сеа пишувај му есеи на Злате и правдај го греачот со јачина на фен за коса
Автоматски споено мислење:
Какви црни -25ц?!?
Таа е декларирана на -15ц како 3.6+1.4=5
Под тоа не исполнува Пдизајн, (со гласот на Киро од Еднооки): Едноставно нели…
Ноември 2018 е земен... од пследните количини... коа чистеа залихи за нешо околу 600еур....Малку каснам ама заборавив да те прашам кога објави.
Ако не е тајна кога го имаш земено хансолов?
Јас мојот во Скопје е земен јули 2016 година, 3.5кв и искрено се покажа одлично.
прашувам чисто да го споредам со мојот, кај мене внатрешната единица и далечинското се скроз различни (со некој си санио компресор или нешто така деклариран до -15, тогаш го носеа некој нов за до -30 демек ама се решив за послабиот)
пак ќе пишам (немам графана графици да покажам од него) ама кај мене грееше, без проблем стигаше 21-22 степени во куќа без фасада со дрвена дограма и изолациско стакло, половина од просторот освен 4 надворешни ѕид има и тераса под него значи уште еден дел со големи топлотни загуби.
Ако не се лажам просечната потрошувачка му беше околу 600в на саат (можеби не е тоа најекономично ама беше задоволително за условите во кои јас греев)
Бо бо бооо....
Мене мозоков пак попара со Грее моделиве и податоциве залепени на нив....
Амберот 3.5-ката од брат ми по продукт фише да ти барал 1.4kw бекап греење во ладна зона.... а мојот Хансол 3.5ка бара 0.4kw?!
И двата обеќаат 5kw со Pdesignh за ладна зона.
Чек чек сеа попара пак.... не требаше Амберот да е подобар?
![]()
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
Хахахахахаха нордикОФФФ. Хахаха. Добра ти е форава. Ме изнасмеаОвој што си го прикачил ти е за Амбер 12ка NORDIK.... гледаме си бара греаче од дополнителни 1.4kw за во ладна зона нордикоФФФ![]()
![]()
Ама за не-нордик моделот, premium-Амберката што се обидуваше да ја продаде 10 поста погоре немаат објавено до сега.
Хаха 18ка Gree ќе даела 6kw во ладна зона на -22С.... прдешки
Таа веројатно бара 4kw греач за да ги испорача пишаните 6kw на енергетскана налепница за во ладна зона хуухух.
Затоа и никогаш нема да го објават нејзиното Product Fishe....
Ама се проба да ја шитне као 10 илјадарки поефтинка....
Ова е веќе друго. Пак навлеговме во бркање документи кои треба да се толкуваат на некој начин, бидејќи нема нормална информација за испорачана температура на бивалентна температура и колку цоп има.Еве го Product Fiche и за конзолната GEH18AA-K6DNA1F, нека стои на темава ќе му се најде на некој при search
Да навредуваш некој на ваков начин е срамота дечкото е инженер , за пар години ќе има а ти продавач што ќе праиш?So zlate pod raka i u supana da krecite, ama prvo muvlata da ja opraite….
Pusti zelbi neostvarlivi….uste mnogu ke ve tormozi Gree, uste dolgo No.1Златко џабе се објаснуваш. Ќе тераат вака едно 10/15 год после после ќе ги снема.
Брендови како Гри/СТ/Тесла само во МК опстојуваат и држави слични на МК.
Imam jas sto da pravam….kako tebe radoznali kolku sakas…hahahaДа навредуваш некој на ваков начин е срамота дечкото е инженер , за пар години ќе има а ти продавач што ќе праиш?