Малку каснам ама заборавив да те прашам кога објави.Не си свесен кој мотиватор си....
Цело лето работам во просторијата кај што ми е Hansol-от и еве изминатиов месец дена веќе ја користам за греење...
Прво ја користев обично и тераше 99% он-офф мод на работа ама еве веќе трет ден ја користам со вклучен iFeel и можам да речам стварно може да модулира подобро....
Амааааа коа ќе се симне на 92w е врвот!
![]()
![]()
Така да еве се потврдува тоа што го објавуаше србинот лани за Hansol-ot
Ако не е тајна кога го имаш земено хансолов?
Јас мојот во Скопје е земен јули 2016 година, 3.5кв и искрено се покажа одлично.
прашувам чисто да го споредам со мојот, кај мене внатрешната единица и далечинското се скроз различни (со некој си санио компресор или нешто така деклариран до -15, тогаш го носеа некој нов за до -30 демек ама се решив за послабиот)
пак ќе пишам (немам графана графици да покажам од него) ама кај мене грееше, без проблем стигаше 21-22 степени во куќа без фасада со дрвена дограма и изолациско стакло, половина од просторот освен 4 надворешни ѕид има и тераса под него значи уште еден дел со големи топлотни загуби.
Ако не се лажам просечната потрошувачка му беше околу 600в на саат (можеби не е тоа најекономично ама беше задоволително за условите во кои јас греев)