Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
sakas da kazes ke treba da frli 20k evra?
Не верувам дека Плачковица лесно ќе се продаде, а и финансиски добро стојат. Плус со победа може да се надеваат на место во баражот.

Не верувам дека Плачковица лесно ќе се продаде, а и финансиски добро стојат. Плус со победа може да се надеваат на место во баражот.

daj boze... baraz e cista glupost sezonava. se znae veke koj ispaga od prva liga so 2ca stranci vo vtoriot del ke bide pregazena bilo koja vtoroligaska ekipa. seedno dali e vardar, voska, gostivar a ne pak plackovica.

kako i da e sportski e da se nadevame deka ke izigraat pa i zosto da ne se nadevaat na direkten plasman... ke ima uste potresi u ligata.

Од другата страна спијат и не се знае ни дали ќе има присуство на гостински навивачи и кој ден ќе се игра утакмицата изгледа во петок ќе има соопштение на ден пред утакмица.

Од другата страна спијат и не се знае ни дали ќе има присуство на гостински навивачи и кој ден ќе се игра утакмицата изгледа во петок ќе има соопштение на ден пред утакмица.
До утре треба да кажат јас така разбрав , иначе 99 % ке дозволат гостинска (Комити)

Ќе освоиме ли бод(ови) во Битола, што мислите? :)

Пичка му матерна, ептен ни е важна оваа утакмица ради атмосфера во тимот за време на зимската пауза.
Во моментов сме на бод од Гостивар, 2 од Воска, 6 од Пелистер.
До крај на полусезона, Гостивар гостува кај Борец и игра дома со Караорман, што треба да се лесни 6 бодови.
Воска има тешко гостување кај Детонит, ама после игра дома со Борец. Ако не дај боже Воска тепа и на двете утакмици, тогаш ќе биде во многу добра позиција. Воска играше на гости со сите конкуренти во оваа полусезона (Вардар, Гостивар, Пелистер и Детонит), а ако заврши со исто бодови ко нас или повеќе, ќе имаат големи шанси во вториот дел на сезоната.
Ние само со Воска игравме дома, што значи со другите 3 екипи ќе играме во Скопје на пролет. Затоа, многу е важно ако ништо друго да останеме непоразени во сабота.
Изгубиме ли во сабота, а Воска да тепа, одиме на загарантирано трето место на полусезона, а би ги вратиле и Пелистер во игра.

Не знам колку сме способни да победиме, веројатно ќе решава еден гол. Фалат играчи кај нас, Жоглев веројатно е отпишан, Демир исто така, Маркоски не знаеме во каква форма е, а ниту Дарио Десниќ не беше ни на клупа со Тетекс (и он се повреди при голот со Воска).
Тоа значи дека само Симе, Попзлатанов и Јаневски ќе бидат поофанзивни, нема кој да даде гол.

Ќе освоиме ли бод(ови) во Битола, што мислите? :)

Пичка му матерна, ептен ни е важна оваа утакмица ради атмосфера во тимот за време на зимската пауза.
Во моментов сме на бод од Гостивар, 2 од Воска, 6 од Пелистер.
До крај на полусезона, Гостивар гостува кај Борец и игра дома со Караорман, што треба да се лесни 6 бодови.
Воска има тешко гостување кај Детонит, ама после игра дома со Борец. Ако не дај боже Воска тепа и на двете утакмици, тогаш ќе биде во многу добра позиција. Воска играше на гости со сите конкуренти во оваа полусезона (Вардар, Гостивар, Пелистер и Детонит), а ако заврши со исто бодови ко нас или повеќе, ќе имаат големи шанси во вториот дел на сезоната.
Ние само со Воска игравме дома, што значи со другите 3 екипи ќе играме во Скопје на пролет. Затоа, многу е важно ако ништо друго да останеме непоразени во сабота.
Изгубиме ли во сабота, а Воска да тепа, одиме на загарантирано трето место на полусезона, а би ги вратиле и Пелистер во игра.

Не знам колку сме способни да победиме, веројатно ќе решава еден гол. Фалат играчи кај нас, Жоглев веројатно е отпишан, Демир исто така, Маркоски не знаеме во каква форма е, а ниту Дарио Десниќ не беше ни на клупа со Тетекс (и он се повреди при голот со Воска).
Тоа значи дека само Симе, Попзлатанов и Јаневски ќе бидат поофанзивни, нема кој да даде гол.
Традиционално добро проаѓаме резултатски во Битола. Се надевам и во сабота ќе биде така.
За Жоглев е завршена полусезоната, а Десниќ мислам не е спремен. Редно е Симе да проработи, доста се троши дечкото. По мене напред ќе бидат Симе и Јовче на крила, а Маркоски шпиц, но се зависи за кои двајца младинци ќе се реши Грне. Нијаз е сигурен, ама другиот го ротира меѓу Серафимов, Величковски и Парталко.
Јаневски одлично се адаптираше, силен адут ни претставува како играч од втор план. Не знам зашто глеаш со скепса на него:P

Еден мал предвесник за утрешното дерби.Монографија на ФК Вардар.Пронајдена пред околу половина час непосредно до контењери.

Прегледај го приврзокот 356861

Се утепав едно време барајќи ја по Скопје.. а ти си ја нашол до контејнери.
Како побогу.

Nie imame inicijativa i lesno stigame do gol, i namesto da imame zavšnica primame bezveze gol.

После ова ако останеме со оваа управа нема за што да сме.
Nemate sansi za druga i ova znaj da ispostova ne za dzabe ja otvorivme denes tribinata, znaat so pravat da bidime tuka za do kraj da vidime dali ke ima izbori ubo e vaka kutete mozi i poloso da ve snajdi

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom