Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
28 јуни 2015
Мислења
915
Поени од реакции
578
Се размрдаа нешто нашиве.

Што значи кога имаш ефикасен напад...
И 5 голови да примиш, ти 6 ќе им дадеш.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Дони, Фред, Мегваер треба да се следни за продажба.

Рашфорд добар гол, Гарначо е преталентиран фудбалер. Се надевам ќе успее да се наметне во тимот во наредните неколку сезони. Најмногу ми се допаѓа што воопшто не се плаши да оди во дуел еден на еден, со правилен развој ќе биде страшен играч.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.761
Граначо е дете на Атлетико, а како се откажаа они од ваков талент ми е голема мистерија. Аргентинец роден во Шпанија кој игра за Манчестер Јунатед, нека му остават повеќе простор во игра детево има да експлодира. Има некоја посебна ѕвзда а и се гледа од она што фудбалски го прикажува на 18 години.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.637
Поени од реакции
11.710
Граначо е дете на Атлетико, а како се откажаа они од ваков талент ми е голема мистерија. Аргентинец роден во Шпанија кој игра за Манчестер Јунатед, нека му остават повеќе простор во игра детево има да експлодира. Има некоја посебна ѕвзда а и се гледа од она што фудбалски го прикажува на 18 години.
Има надеж дека нема да биде следен Раш или Гринвуд пред се зашто не е ќумбе

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Интересен факт е што почнал како шпиц по го повлекле везњак да биде. :)
Сериозно, се гледа дека има осет за гол. Пологично беше некни со Сосиедат него да го пушти напред, отколку Мегваер.

Член од
10 ноември 2022
Мислења
299
Поени од реакции
880
Има надеж дека нема да биде следен Раш или Гринвуд пред се зашто не е ќумбе
Малку да разбираше фудбал наместо да ги повторуваш како папагал истите работи, ќе сфатеше дека Рашфорд моментално е најдобар фудбалер во Јунајтед.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.845
Поени од реакции
10.144
Член од
12 декември 2010
Мислења
10.637
Поени од реакции
11.710
Малку да разбираше фудбал наместо да ги повторуваш како папагал истите работи, ќе сфатеше дека Рашфорд моментално е најдобар фудбалер во Јунајтед.
Јасно ми е
На Јунајтед не му иде зашто Бруно е во тим е него да го продадеме и си газиме со Раш

Член од
10 ноември 2022
Мислења
299
Поени од реакции
880
Јасно ми е
На Јунајтед не му иде зашто Бруно е во тим е него да го продадеме и си газиме со Раш
За жал ништо не ти е јасно. Од кога почна оваа сезона Рашфорд е редовно меѓу трите најдобри фудбалери на Јунајтед на теренот. Нападот на Јунајтед без Рашфорд во моментов не личи на ништо. Не ни гледаш фудбал, туку по навика од фрустрации ги повторувате истите дебилни муабети после секој натпревар. Рашфорд да игра во некој среден тим, ќе ти се гледа како Мбапе.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.637
Поени од реакции
11.710
За жал ништо не ти е јасно. Од кога почна оваа сезона Рашфорд е редовно меѓу трите најдобри фудбалери на Јунајтед на теренот. Нападот на Јунајтед без Рашфорд во моментов не личи на ништо. Не ни гледаш фудбал, туку по навика од фрустрации ги повторувате истите дебилни муабети после секој натпревар. Рашфорд да игра во некој среден тим, ќе ти се гледа како Мбапе.
Најдобар е само ко капитенот кога дреме на клупа нема збор за тоа

Член од
14 април 2012
Мислења
32.899
Поени од реакции
67.551
Летово имаше проблем со дисциплина дур беа на турата низ Австралија, па Тен Хаг не го играше воопшто. Ако остане прибран, му претстои убава иднина, страшно директен играч. Ке ојача и физички, се гледа дека му снемува снага за да може квалитетно да ги финишира акциите. Наидов на еден добар коментар за Гарначо, а тоа дека Гарначо ке биде се што требаше да биде Санчо за таа позиција.

Рашфорд сезонава игра со некоја желба за докажување, и еден од подобрите. Знае да забушава со трчањето кога ке го стават да игра десно крило, ама не би можело да му се најде замерка околу залагањето. Е сега што знае да сјебе апла зицери...

Ме загрижува работата со Дало малку, таман почна да игра нешто, а договорот му истекува на лето, а моментално сите преговори околу нови договори се замрзнати. Фали кај што немаме десен бек за ротација, и он да си иде на фри.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.765
Поени од реакции
9.552
Летово имаше проблем со дисциплина дур беа на турата низ Австралија, па Тен Хаг не го играше воопшто. Ако остане прибран, му претстои убава иднина, страшно директен играч. Ке ојача и физички, се гледа дека му снемува снага за да може квалитетно да ги финишира акциите. Наидов на еден добар коментар за Гарначо, а тоа дека Гарначо ке биде се што требаше да биде Санчо за таа позиција.

Рашфорд сезонава игра со некоја желба за докажување, и еден од подобрите. Знае да забушава со трчањето кога ке го стават да игра десно крило, ама не би можело да му се најде замерка околу залагањето. Е сега што знае да сјебе апла зицери...

Ме загрижува работата со Дало малку, таман почна да игра нешто, а договорот му истекува на лето, а моментално сите преговори околу нови договори се замрзнати. Фали кај што немаме десен бек за ротација, и он да си иде на фри.
За Далот имаме опција да му го продолжиме договорот за уште една сезона, така да ако ништо не направиме можеме да купиме време барем. Од шпекулациите што се вртат, АВБ ќе оди на позајмица во Кристал Палас во Јануари, а ние сме во потрага по десен бек. Фримпонг од Леверкузен е најсериозен кандидат.

Инаку Мегваер мора да си замине од клубов. Нека им го увалат на Њукасл некако уште зимва...по живци ми оди.

Kajgana Shop

На врв Bottom