Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.843
Поени од реакции
10.144
Летово имаше проблем со дисциплина дур беа на турата низ Австралија, па Тен Хаг не го играше воопшто. Ако остане прибран, му претстои убава иднина, страшно директен играч. Ке ојача и физички, се гледа дека му снемува снага за да може квалитетно да ги финишира акциите. Наидов на еден добар коментар за Гарначо, а тоа дека Гарначо ке биде се што требаше да биде Санчо за таа позиција.

Рашфорд сезонава игра со некоја желба за докажување, и еден од подобрите. Знае да забушава со трчањето кога ке го стават да игра десно крило, ама не би можело да му се најде замерка околу залагањето. Е сега што знае да сјебе апла зицери...

Ме загрижува работата со Дало малку, таман почна да игра нешто, а договорот му истекува на лето, а моментално сите преговори околу нови договори се замрзнати. Фали кај што немаме десен бек за ротација, и он да си иде на фри.
Имаше шпекулации дека ќе одиме по десен бек во Јануари.
Али додека не се откачиме од Бисака не верувам дека ќе одиме по друг десен бек.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.617
Поени од реакции
6.418
Од шпекулациите за сега за во јануари Енцо, Фримпонг и Шешко се имињата ми се чини кој се вртат најмногу.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.883
Поени од реакции
11.598
Се можам да разберам освен тоа како го играат и му даваат плата на оној коњон. Чоече не можам да го гледам, дури и син ми од 3 години го гледа вчера и ми вика "тато види д'во". Па дрво е бе сине маме му ебам глупо и него и на тој што го донесе, па уште и капитен го стави.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.843
Поени од реакции
10.144
Се можам да разберам освен тоа како го играат и му даваат плата на оној коњон. Чоече не можам да го гледам, дури и син ми од 3 години го гледа вчера и ми вика "тато види д'во". Па дрво е бе сине маме му ебам глупо и него и на тој што го донесе, па уште и капитен го стави.
Го викнаа и за светско. :pos:
Автоматски споено мислење:

Бруно заљубен у Мата. :pos:

Последно уредено:
Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
Додај го и Дони на листата за продажба, парите да се рефундираат во уште еден салам играч за среден ред ( Белингам/Рајс, Ензо, дечкото од Ајакс, Алварез или како инда се вика, или било кој играч кој би имал константно импакт кога е на терен), и некој барем пристоен стопер за ротација.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.938
Поени од реакции
23.076
Како почнал Тен Хаг, пола тим ке иде на продажба.

Мора да продава ако сака успех и тој и управата, вакви идиотски ѕвезди како Роналдо, Санчо Мегваер мора да се продадат. Се видел ли Санчо на што личи кога е во игра? Ваков е откако е дојден, си замислува којзнае каква ѕвезда е а само е едно обично гомно..Аман веќе од таквите како него, клубот само што се отараси од Лингард и Погба еве сега уште еден ваков имаме.

Kajgana Shop

На врв Bottom