Tinder

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.622
Поени од реакции
24.998
Како стока се за викенди, тогаш целата „култура“ им излегува на виделина.
weekend warriors ti se englezite i avstralcite... svedite se cvekinja za mirisanje u sporedba so ovie. kuta u bali za vikend...

1667297859316.png

1667297907540.png

i najjakoto lol, 1 avstralec umira na bali sekoj 9 dena... :pos:

englezite u grcija i ibiza... tamu veke nekoe vreme patroliraat britanski dzandari lol

1667298078075.png

1667298105485.png
Автоматски споено мислење:

ami bace prednost na domasen teren tuka :pos:

se sobira i tuka, posebno po stokholm i geteborg, kako najgolemi mesta so najdobar nokjen zivot i klubovi.
drugi zaebancii ima od toa, skros se iskluceni na vikendite
mi se imaat uspieno i ispovrakjano kaj mene vo stan, i od togas smeniv taktika :D

jas na edna i se ispovrakav u cicki u bangkok lol... imam pisano u ona blam date, i pazi tipkite se istusiraa i si produzija ko nisto da ne bilo :pos:... sekoja cest, imaat i vikinzite duh

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.622
Поени од реакции
24.998
Abe vlade jas si mislev samo nie Makedoncite sme varvari a vidi vamu za svedive sto kazvat, nas drugi muabeti ni prodavaa edno vreme.
pretoplivi sme, ne sme ko turcite ili kinezite i po 100 god da ne se izmesame i stopime so mestanite... ne se zanimavame so kriminal, uglavno sme rabotnici taka da ne sme konkurencija za lokalni biznismeni gore dole, ne sme preambiciozni, retko ima nekoj na C level vo pogolema komplanija... nie sme idealni iselenici za sekoja drzava u sustina...

daleku sme nie od varvari...
daleku sme i od gospoda doduse... :D
zlatna sredina, proseci :pos:

Ф

Флеш

Гостин
Туку јас вака затуцан да ги прашам женските, нели ви е троа шубе да излегувате со некој што сте го запознале некој саат претходно, и да завршите во кревет? Ај за Македонија ќе разберам, мала држава, сите се знаат, а и да не го знаеш за неколку саати ќе најдеш некој што го знае, ама во големите држави и градови?
Не си затуцан брате . Сасвим место на прашање си постави :LOL:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.245
Поени од реакции
23.825
Abe vlade jas si mislev samo nie Makedoncite sme varvari a vidi vamu za svedive sto kazvat, nas drugi muabeti ni prodavaa edno vreme.
Ne be drug muabetot bese. Deka ne sme banjati, prosetani, kulturno izdignati ko ete Svegjanite i Anglicanite na primer :toe:.
Автоматски споено мислење:

nudim ti se ja a ti me odbijash, e toa se makedoncite :(((
Toa samo za mazite ili opsto zboras :cautious:.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.508
Поени од реакции
4.339
. Deka ne sme banjati, prosetani, kulturno izdignati ko ete Svegjanite i Anglicanite na primer
Можда е точно. Голем дел кај нас е така. Кафана култура , турбофолк или рап, 0 интерес за култура, историја, уметност наука, само ракија. За жал и екипата 180cm и билдани.

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.473
Поени од реакции
3.627
Можда е точно. Голем дел кај нас е така. Кафана култура , турбофолк или рап, 0 интерес за култура, историја, уметност наука, само ракија. За жал и екипата 180cm и билдани.
Кај е кај нас исто не заебавај. Таму за викенд се прават лешеви, пијат за да се начукаат, повраќаат по улици, лежат на тротоари, во овој поглед ние сме култура за нив.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.245
Поени од реакции
23.825
Кај е кај нас исто не заебавај. Таму за викенд се прават лешеви, пијат за да се начукаат, повраќаат по улици, лежат на тротоари, во овој поглед ние сме култура за нив.
Boemi ;)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.099
Поени од реакции
27.607
Тотално се сложувам ама повеќе кај нас е сиромаштијата и немаштијата да се испијат по 50 евра секој викенд.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Што има толку лошо у идење по кафани, слушање турбофолк и особено рап? Историја не е точно дека може не е популарна тема кај нас, ама во секој случај добар дел од народот одлично ја познава историјата на Македонија, а во секој случај е тоа побитно од познавање на светска историја. Различни групи луѓе различни уметности ценат, ако за тебе е уметност Мона Лиза, за мене е Шими Шими Ја од ОДБ.

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.508
Поени од реакции
4.339
Што има толку лошо у идење по кафани, слушање турбофолк и особено рап? Историја не е точно дека може не е популарна тема кај нас, ама во секој случај добар дел од народот одлично ја познава историјата на Македонија, а во секој случај е тоа побитно од познавање на светска историја. Различни групи луѓе различни уметности ценат, ако за тебе е уметност Мона Лиза, за мене е Шими Шими Ја од ОДБ.
Вредност можда е релативна, ама историјата и приказната на некои културни дела не е. За што е рапот? Bitchiz' 'n' gangstaz' 'n' 'niggaz' 'n' dope 'n' shiet? Или како слаѓана или некоја селска дроља му го скршила срцето на некој фраер?

Kajgana Shop

На врв Bottom