Tinder

Ф

Флеш

Гостин
Ако те знаев лично за вакви фејкерски глупости имаше да те пратам во ургентен центар....едно три-четири пати.
Не правам глупости,воопшто и го правам ова прв пат ... Кано убо рече ... Учам као се прави профил сликички :LOL:
Автоматски споено мислење:

1665687069596.png

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.517
Поени од реакции
4.344
Не правам глупости,воопшто и го правам ова прв пат ... Кано убо рече ... Учам као се прави профил сликички :LOL:
Учиш да бидеш фејќер. Ама ајде. Луѓето не се ни ќори ни глупи.

Ф

Флеш

Гостин
Учиш да бидеш фејќер. Ама ајде. Луѓето не се ни ќори ни глупи.
Учам луѓето како се однесуваат и што точно сакаат девојчињата . А тоа е остави компјутер и правец у теретана . Реално . И така е ... До негде се и у право ... Ептен улежани станавме ... Канцеларија и дома само .

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
11.114
Поени од реакции
27.665
Exhibit 1 или зошто гледате пендрак парти секаде околу вас:

Ова ви е онака чисто визуелно да видите како не треба да комуницирате со жени. Од една страна слушаме плачки олеле жените не не сакаат, одат надвор се мажат за странци, зошто сме сите стари ергени, од друга страна кога и да се појави жена да ви пререче нешто тогаш таа ви смрди на очај итн...

Пак на вас останува дали ќе одите од тема на тема да си се тапшате по рамо, или ќе направите нешто од себе.
Еве направивме. Удривме една рака на Порнхаб и сега полесно ни е.

Z

zmej gorjanin

Гостин
Си праам бајрам на мозокот .... И дава добри хм хм хм .... боље збор е плодни резултати .... Ми падна ова да направам од муабетот шо идеше на темава . Дали девојките се од ЉУБОВ ЉУБОВ или пак се материјални ,тоес ПРИНЦОТ мора да е перфектен :icon_mrgr: Засега толку лајка да имаш на глупа апликација , мислам шо да ти зборам :LOL:
Малце помош и од мене и до други кои неќат да плаќаат тиндер голд

1.Отвори го прозорот со блурираните слики

2. Притисни fn+F12 за да ти се отвори developer tools

3. Избери Console

4. Копирај го кодов

Код:
async function unblur() {

const teasers = await fetch("https://api.gotinder.com/v2/fast-match/teasers", { "headers": { "X-Auth-Token": localStorage.getItem('TinderWeb/APIToken') }}).then(res => res.json()).then(res => res.data.results);

const teaserEls = document.querySelectorAll('.Expand.enterAnimationContainer > div:nth-child(1)');

for (let i = 0; i < teaserEls.length; ++i) {

const teaser = teasers[i];

const teaserEl = teaserEls[i];

const teaserImage = teaser.user.photos[0].url;

teaserEl.style.backgroundImage = `url(${teaserImage})`;

}

}

setInterval(() => {

if (location.pathname === '/app/likes-you') {

unblur();

}

}, 5000);
5. Во Console пастирај го кодот и стисни Enter

6. Почекај 4 - 5 секунди и сликите ќе ти бидат одблурирани и ако не си им мавнал свајп на лево ќе знаеш кои да ги лајкаш за да имаш меч

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Еве направивме. Удривме една рака на Порнхаб и сега полесно ни е.
Од толку што ти е полесно, затоа на сите овие теми за фаќање женски си сеприсутен и редовен :)

Ф

Флеш

Гостин
Малце помош и од мене и до други кои неќат да плаќаат тиндер голд

1.Отвори го прозорот со блурираните слики

2. Притисни fn+F12 за да ти се отвори developer tools

3. Избери Console

4. Копирај го кодов

Код:
async function unblur() {

const teasers = await fetch("https://api.gotinder.com/v2/fast-match/teasers", { "headers": { "X-Auth-Token": localStorage.getItem('TinderWeb/APIToken') }}).then(res => res.json()).then(res => res.data.results);

const teaserEls = document.querySelectorAll('.Expand.enterAnimationContainer > div:nth-child(1)');

for (let i = 0; i < teaserEls.length; ++i) {

const teaser = teasers[i];

const teaserEl = teaserEls[i];

const teaserImage = teaser.user.photos[0].url;

teaserEl.style.backgroundImage = `url(${teaserImage})`;

}

}

setInterval(() => {

if (location.pathname === '/app/likes-you') {

unblur();

}

}, 5000);
5. Во Console пастирај го кодот и стисни Enter

6. Почекај 4 - 5 секунди и сликите ќе ти бидат одблурирани и ако не си им мавнал свајп на лево ќе знаеш кои да ги лајкаш за да имаш меч
I know that .... :icon_mrgr: :icon_mrgr: :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Од толку што ти е полесно, затоа на сите овие теми за фаќање женски си сеприсутен и редовен :)
Корвус дај твој коментар ... Батали дијаспора .... Оти вака ни праите ? Ја па мислев нема до толку да биде одма на фејк профил да се запалат :LOL:

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.517
Поени од реакции
4.344
Учам луѓето како се однесуваат и што точно сакаат девојчињата . А тоа е остави компјутер и правец у теретана . Реално . И така е ... До негде се и у право ... Ептен улежани станавме ... Канцеларија и дома само .
Ебате канцеларијта. Идам километар пешки, за да одвозам џенемија за да идам уште четири по каллив пат у средината на нигде, а у паузно време на работа мкнам гајби пошто сум опкружен со геријтатричари. У меѓувреме алиштата ми се сторени вреќи. Кој има пари и време за ебана теретана деновиве. Знаеш дека штом ќе сопреш уште полошо ќе ти биде.

Член од
9 февруари 2016
Мислења
1.473
Поени од реакции
3.630
Си праам бајрам на мозокот .... И дава добри хм хм хм .... боље збор е плодни резултати .... Ми падна ова да направам од муабетот шо идеше на темава . Дали девојките се од ЉУБОВ ЉУБОВ или пак се материјални ,тоес ПРИНЦОТ мора да е перфектен :icon_mrgr: Засега толку лајка да имаш на глупа апликација , мислам шо да ти зборам :LOL:
Не е ова многу, јас да направам ќе имам толку.

Ф

Флеш

Гостин
Еј праиме муабет абе вака ,абе така .... Врти сучи .... Се запали ја на фејк профил .... 5 лајка у еден ден ... Толку немав за пола година .... :icon_mrgr: :LOL: На Бамбл е спротивно , со мој реален акаунт кој го почнав пред неколку дена , задоволен сум ....:)

Далеку боље е Бамбл од Тиндерот ...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.267
Поени од реакции
84.374
Еј праиме муабет абе вака ,абе така .... Врти сучи .... Се запали ја на фејк профил .... 5 лајка у еден ден ... Толку немав за пола година .... :icon_mrgr: :LOL: На Бамбл е спротивно , со мој реален акаунт кој го почнав пред неколку дена , задоволен сум ....:)

Далеку боље е Бамбл од Тиндерот ...
и за тоа бамбл треба смартфон?

Стев

Rockscourge Stevahn
Член од
19 декември 2019
Мислења
4.517
Поени од реакции
4.344

Kajgana Shop

На врв Bottom