Corvus
Latrodectus
Days of Darkness
Патетично
6/10
Патетично
6/10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пошто и звук пошутем, не само слика: L'âge des ténèbres 2007 1080p BluRay DD5.1.mkvОва е линк од 6GB за тие што поштоваат подобра слика
L'Âge.des.Ténèbres.2007.720p.BluRay.x264-CtrlHD.mkv
Некои од сцените ми беа навистина смешни, и тоа што си живееше со илузии секој ден ми беше јако. Секојдневните проблеми што ги имаше со фамилијата и генерално со животот се relatable. Исто така добро беше прикажана нефункционалноста и апсурдноста на бирократијата. Крајот некако ми беше бавен, очекував повеќе од него. Не е сосема изгубено време ако се изгледа филмот.
155. Days of Darkness / L'âge des ténèbres (2007)
Имаше навистина смешни сцени, особено во тој кампот или што и да беше кај што се бореа за контесата, ама генерално земено, филм кој освен што може да те фрли во депресија, ништо друго не може да придонесе.
L'âge des ténèbres (2007)
Одлично функционира како критика на современото општество. Многу од не функционалностите ненаметливо се прикажуваат низ фрагменти од разговорите од странките и сопругата. Вешто режиран, без празен од, што е доказ дека не се потребни долги и празни сцени за да се прикаже меланхолија.
Days of Darkness
Хуморот и сатирата погодени, како и драмата/депресијата, сѐ убаво измешано.
Добра трагикомедија, хуморот беше погоден таман.
Се што би кажал понатака ќе биде спојлер.
Филмот за жал не е достапен на Нетфликс, ХБО ниту Амаозн - мора торент.
Остај тоа, торент си е торент
Што е ова некоја хороскопска болест ли е?репортажа за заболувањето од меркур
Упс, се поправивШто е ова некоја хороскопска болест ли е?
Остај тоа, торент си е торент![]()
Стооој идам. Уште еден филм од филмовизија иам да ве стасам, па ќе го изгледам овој до вечер и ќе пишам.