dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.406
- Поени од реакции
- 9.628
Не прави сега дупки во приказната совршено им оди пливаат во креативност и фантазија.За делот со црнката принцеза ме интересира како м
Не прави сега дупки во приказната совршено им оди пливаат во креативност и фантазија.За делот со црнката принцеза ме интересира како м
Значи, колку ме нервира коа некој не прифаќа дека уметноста треба да го одразува моменталниот живот каков што е.За делот со црнката принцеза ме интересира како можи некој кој живеј под земја во планина да биди црнец? Можи Аркенстоун го чувала па свети многу тој.
^^^^Edna rabota e sigurna u serijava, ke ima crn hobit, ke ima gej hobit, i ke ima zena hobit u glavna uloga so minimum 3 epizodi posveteni samo na nea ala kejtcentricnite od Lost.
Inace, serija so ubedlivo najgolem budzet ever ke bide, ima potencijal ova da go pokrie otsustvoto na GOT, mada oni so spinofi ke pocnat ali seedno, preku nokj mozat da bidat zaseneti zasto LOTR ima ogromna fan baza, a ako serijava bide dobro skockana, analogno na parite koi ke bidat investirani u istata i ako bide iskoristen maksimalno potencijalot na ovoj univerzum, serijava moze da bide od epski karakter, nesto za koe se nadevam deka ke bide slucaj.
Sekako se ceka ko cigan blokiran soobrakaj na raskrsnicata kaj soborna.
A Хобитите кога излегоа ги сереа лоши биле.Далеку од очекувањата кои ги имав, барем првиве две епизоди. Тотално поразлично од Толкиен светот кој го знаеме и сме навикнале. Најголемо промашување жената на Дурин, ептен се гледа дека не одговара.
Тешко е за навикнување малку, музика, ефекти и слично одлични, само како што реков го нема оној шмек од трилогијата да те привлече.
Далеку од очекувањата кои ги имав, барем првиве две епизоди. Тотално поразлично од Толкиен светот кој го знаеме и сме навикнале. Најголемо промашување жената на Дурин, ептен се гледа дека не одговара.
Тешко е за навикнување малку, музика, ефекти и слично одлични, само како што реков го нема оној шмек од трилогијата да те привлече.
Нормално дека ќе е поквалитетна барем не е досадна ко оваа.Ја очекував тешко срање али океј е за сеа. Не ми сметаат воук стварите туку други елементи, али тоа е што е.
Пример и новата гот е воук ама според мене доста поквалитетна.
Не знам зашто при толку фрлени пари ми изглеа како халмарк продукција. Костимографијата највеќе ми боде очи, ама и изборов на глумци.Нормално дека ќе е поквалитетна барем не е досадна ко оваа.
како доссдна ја гледаш?Нормално дека ќе е поквалитетна барем не е досадна ко оваа.
Ги гледав првите 2 за понатаму се мислам дали да ја продолжам.како доссдна ја гледаш?
Јас стварно не знам што гледаш добро у серијава и секој коментар ти е во нејзина одбрана.како доссдна ја гледаш?
Да, подобра епизода дефинитивно. Нуменор е добро направен и овој Халбранд е максимално сумњив лик.одлична третава епизода