Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Luge ne znam zasto tolku pesimizam protiv eden PSG da slabi sme nie ama ni PSG nema tolku silna odbrana i sreden red samo napadot im e dobar.
Vecerva Allegri 3 5 2 pameten sostav za remi hahahahha
Da ti go imam optimizmot, stiskame palci vo sekoj sluchaj :icon_lol: Kje se branime i na kontri,ko shto igrame protiv site so umrenion, pa shto bide bide:toe:

Знаете...ако по некоја случајност тепаме вечерва, тогаш ни Поп ни Оџа ќе неможат да го избркаат Алегри од клубов.

Знаете...ако по некоја случајност тепаме вечерва, тогаш ни Поп ни Оџа ќе неможат да го избркаат Алегри од клубов.
да бре со мирети и рабио нема грешка, има да ги попарат

Супер фудбал од страна на Квадрадо, добива топка на раб на шеснаесетник, и ја рога назад кај Бонучи
Автоматски споено мислење:

Епа тоа е кога не го ставаш Де Шиљо да го чува Мбапе...ќе шета на терен

Ако дадат повеќе од 4 гола (а ќе дадат) Алегри треба уште на пресот да му биде врачен отказ. Јавно (n)

Не одучија од фудбал полувремево без да се испотат, играјќи во втора брзина. Туку друго сакав да пишам. Овој Нејмар може ли еден меч да изигра без плачипичкарење семката циганска да му ја изнаебам!!!

Оваа е тоа моментално ниво на Јувентус…

Одврзвање ќесето и нова управа се потребни. Оваа даде се што може.

А нов тренер не?
За тренер ќе судам во Мај. Факт е дека Јуве не е на ниво на ПСЖ. Факт е дека нема бекови и има некомплетен среден ред и дека нема ебан денар.

Со квалитетот на овие играчи плус повредите е лудило да очекуваш нешто поинакво против ПСЖ.

и да и Алегри има кривица и свој удел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom