Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Vidi kakvi igraci imaat Bayern M. Man City Barcelona Real M. PSG Liverpool pa ako sakame so vie da se merime ne mozeme so tip na igraci DeSciglio Locatelli Kostic i red drugi...
Ja zboram za Italija, koja ekipa ima pojaki igrachi? Iako sme bez Kieza, Di Maria, Pogba imame najdobra ekipa a nie shto prajme? Moli se da go izbrkaat globilon uste od lani se seri…. :icon_lol:

Тухел го напушти Челзи, еве прилика за нашиве да донесат саглам тренер кој колку толку ќе ја оправи екипава. Али додека е моменталнава управа тешка работа. Они го молеа Алегри да дојде така да тешко дека ќе го избркаат. Гледам само highlights не сум пропушил ништо значајно синоќа а и добро е по здравје, очобол и чување на пораз од 2-1 зошто нели тоа е целта до титула во ЛШ, trust the project со Де Шиљо и Квадрадо.

Тухел го напушти Челзи, еве прилика за нашиве да донесат саглам тренер кој колку толку ќе ја оправи екипава. Али додека е моменталнава управа тешка работа. Они го молеа Алегри да дојде така да тешко дека ќе го избркаат. Гледам само highlights не сум пропушил ништо значајно синоќа а и добро е по здравје, очобол и чување на пораз од 2-1 зошто нели тоа е целта до титула во ЛШ, trust the project со Де Шиљо и Квадрадо.
Znaesh shto e najloshoto, se si mislev deka imal 3-god dogovor i kje go shitnat godinava po shto e prevara teshka, to 4 da imal globilot, ko shto reshile kje ne machat i ako treba i dogodina pak da go gledam umrenion, kje preskoknam edna godina. Kje si gledam kosharka i tenis samo,sekako nemam vreme mnogu a i pomalku stres ima tamu :toe:

Paredes between Juve players vs PSG ⬇

1st in touches ✅️
1st in passing sucssesfully 95% ✅️
1st in passes to rival field 56 ✅️
вчера беше најдобар.
немаше акција шо не почињаше од него, кај него у ноги коа беше топката најсигурно делуваше.
топ трансфер е паредес

вчера беше најдобар.
немаше акција шо не почињаше од него, кај него у ноги коа беше топката најсигурно делуваше.
топ трансфер е паредес
Тој, Ди Мариа и Киеза да останат здрави и живи ќе бидиме сосем др тим.

Погба е ѓупак немам некоја надеж голема за него Ма да Погба во форма е страшен.

Znaesh shto e najloshoto, se si mislev deka imal 3-god dogovor i kje go shitnat godinava po shto e prevara teshka, to 4 da imal globilot, ko shto reshile kje ne machat i ako treba i dogodina pak da go gledam umrenion, kje preskoknam edna godina. Kje si gledam kosharka i tenis samo,sekako nemam vreme mnogu a i pomalku stres ima tamu :toe:
Да бидам искрен ланската сезона многу малце утакмици гледав, се префрлив на НБА и да ти кажам онака relax нит замарање нит ништо. Не е проблем да изгубиш, ама да го гледаш тимот за којшто навиваш од дете како веќе трета година по ред не игра ништо капак на се брани пораз од 2-1 да не изгубел со повеќе разлика експертот е тоа е веќе нешто друго, next level заебанција. Пишав јас, многу луѓе што ми се во опкружување а навиваат за Јувентус моментално не го пратат тимов, се дур е овој тренер и кај мене се на ignore мечевите. Може тук таму по некој хајлајт да видам и толку. И пак ќе се повторам, дефинитивно Конте бил главната алка за тој успех од 9 титули по ред, а голема заслуга има и Марота. Ова останатато испаѓа само шлепање на туѓ грб и китење со туѓи перја. И нека им текне на некој луѓе кога ќе почнат да споредуваат дека сме имале слаб тим. Нека се сетат само со кој играчи Конте освои титула Eмануеле Џакерини и Марсело Естигарибија :).

Иначе глобилчо со менталитетот негов, си не спреми дека ќе се губи, во секој случај играчите не разочараа и можеа дури и нерешено, ама ко ќе се читам ко да сум навивач на Лацио или Верона станав :facepalm:. Абе глобилчо како не излажа првиот пат јак тренер дека бил, ко што читам во форумов уште има залетани дека е јак тренер:tapp:

Да бидам искрен ланската сезона многу малце утакмици гледав, се префрлив на НБА и да ти кажам онака relax нит замарање нит ништо. Не е проблем да изгубиш, ама да го гледаш тимот за којшто навиваш од дете како веќе трета година по ред не игра ништо капак на се брани пораз од 2-1 да не изгубел со повеќе разлика експертот е тоа е веќе нешто друго, next level заебанција. Пишав јас, многу луѓе што ми се во опкружување а навиваат за Јувентус моментално не го пратат тимов, се дур е овој тренер и кај мене се на ignore мечевите. Може тук таму по некој хајлајт да видам и толку. И пак ќе се повторам, дефинитивно Конте бил главната алка за тој успех од 9 титули по ред, а голема заслуга има и Марота. Ова останатато испаѓа само шлепање на туѓ грб и китење со туѓи перја. И нека им текне на некој луѓе кога ќе почнат да споредуваат дека сме имале слаб тим. Нека се сетат само со кој играчи Конте освои титула Eмануеле Џакерини и Марсело Естигарибија :).
Daa za umrenion istovo sekogash su go pishel uste ko dojde pred godina, deka e teshka prevara mozesh da proverish. Sega so naglasa deka kje zagubime uste ne pochnata utakmica, nikogash ne bilo ova. Alegri efekt, jbg stanavme vtoroklasen klub ( za Italija choeche a nikoj ne moze da mi dokazi deka nekoja ekipa vo It ima pojaka ekipa, duri i sega ko se site ispovredeni) krivi se upravata skros shto go vratija nazad, shto ne podpisha za Real togash, za eden den kje go shitnea. Tie se institucija zarazlika od nashive shevofi na Umrentus

Работата со тимот со тимот се еба многу порано само ретко кој сакаше да го признае тогаш.
Почна со носењето на Роналдо. На лист беше добар потег, имавме меѓу најаки тимови во европа, ни фалеше тоа малце за да се земе титулата. Ама на тимот очигледно му пројде зенитот и роналдо дојде прекасно. Требаше да се шитне циганот и да се почне рибилдинг дур сме на врв, со помодерен и нормален тренер. Боље да го јадеме сезона две за здрава основа него овој очај кој трае 5 години без надеж за подобрување. Сеа станавме јунајтед во италија. Играчи што газат у други тимови не може пас да сврзат тука.

Paul Pogba is expected to be out for at least 2 months.
He will miss the next 10 Serie A matches and all 6 Champions League matches.
Add the 5 he’s already miss, he’ll miss a total of 21 games before he returns

Paul Pogba is expected to be out for at least 2 months.
He will miss the next 10 Serie A matches and all 6 Champions League matches.
Add the 5 he’s already miss, he’ll miss a total of 21 games before he returns

Ебате пијавицата скапана своеглава, ќе ми глуми сам свој доктор, он ќе одлучувал кога ќе се оперирал...земи фати го таму ампутирај му ги нозете, па потоа нека одлучува сам за иднината, ебате беља од вакви црнчуги, жив срам ме изеде кога се појави со светкавиот дрес на првиот натпревар, овој и од Шутка би го избркале од што нема стил.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom