Мајк Џејмс овер само, стави си пари земи си пари.Ne mi se veruva kakva kurva e ovoj Alcaraz... Se da mu ebam mrtvo
Автоматски споено мислење:
Predade gomnovo Baez se da mu iznaebam.
2 ipol sati stres i pogoden tip za na kraj da predade skapanicava
Vishok si vo temava a i na forumov opshto, sto da ti kazam drugo.Мајк Џејмс овер само, стави си пари земи си пари.
Фала ви на двајцата, особено тебе Ласло, а таман се спремав да ти наредам све маџарско.Џере барем еден сет, ја фатив на 2.40, сега е 2.20 али уште вреди. Нема теорија клошарон да тепа 3:0.
Автоматски споено мислење:
Мугуруза ин лајф 1.80.
Треба многу да се прати тенис за да се класиш на нив на големи суми. Денес Манарино да изгуби 3.6 поклон беше.Секогаш играчи што освојуваат турнири пред грен слем испаѓаат во прво коло.Таков е случајот и со него во саботата го одвои Винстон сега аут во прво коло.Ubavo i lesno gi dade Laslo i Sinner sea uste Mannarino da zavrti...
Прегледај го приврзокот 343393
Ova e apsolutno najumren Sport za kladenje, nemam zivci za ovaa rabota. Posebno ne koga igraat na 3 dobieni seta, MARATON brate.
Ke si igram samo basket toa najdobro mi odi.
Treba i zivci mnogu da se ima... Alkaraz 7-8 brejk topki spasi vo vtor set.. takov stres ne vredi 3:0 za 1.35 koef, na seto toa koga bese dobiten tipot ovoj drugiov predade. Za dzabe stresot 1 koef.Треба многу да се прати тенис за да се класиш на нив на големи суми. Денес Манарино да изгуби 3.6 поклон беше.Секогаш играчи што освојуваат турнири пред грен слем испаѓаат во прво коло.Таков е случајот и со него во саботата го одвои Винстон сега аут во прво коло.
Друже нејкев да ти пишам пошто го имаше веќе уплатено, али искрено никад не би го изиграл тој тикет. Швонтек од ролан гарос нема изиграно добар турнир, иако ова е грен слем би требало да растура, 6.5 хендикеп е прилично многу. Мислам да, жени се и све, али сепак е доста голем ризик пошто не е ни другата без раце нели.Treba i zivci mnogu da se ima... Alkaraz 7-8 brejk topki spasi vo vtor set.. takov stres ne vredi 3:0 za 1.35 koef, na seto toa koga bese dobiten tipot ovoj drugiov predade. Za dzabe stresot 1 koef.
Предаде говедото, а чиста беше јбгИначе ја чекам Шварцман - Сок, ако го изгуби прв сет Шварцан ќе ја играм да ја врти на поголема уплата, овој Сок е свиња дебела, паѓа на кондиција 100%.
Чекај малце, првово е конечен и ти ја рачунаат добитна?