Кладилница (Генерална дискусија)

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Џере барем еден сет, ја фатив на 2.40, сега е 2.20 али уште вреди. Нема теорија клошарон да тепа 3:0.
Автоматски споено мислење:

Мугуруза ин лајф 1.80.

Последно уредено:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ne mi se veruva kakva kurva e ovoj Alcaraz... Se da mu ebam mrtvo

Predade gomnovo Baez se da mu iznaebam.
2 ipol sati stres i pogoden tip za na kraj da predade skapanicava

Последно уредено:
Член од
17 април 2022
Мислења
78
Поени од реакции
210
Ne mi se veruva kakva kurva e ovoj Alcaraz... Se da mu ebam mrtvo

Predade gomnovo Baez se da mu iznaebam.
2 ipol sati stres i pogoden tip za na kraj da predade skapanicava
Мајк Џејмс овер само, стави си пари земи си пари.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Џере барем еден сет, ја фатив на 2.40, сега е 2.20 али уште вреди. Нема теорија клошарон да тепа 3:0.

Мугуруза ин лајф 1.80.
Фала ви на двајцата, особено тебе Ласло, а таман се спремав да ти наредам све маџарско.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Ubavo i lesno gi dade Laslo i Sinner sea uste Mannarino da zavrti...
Screenshot_20220830-223747.png

Vecerva si obekjav sebe si edna rabota, nema da se kladam na tenis nikogas povekje. Po nikoja cena.
Ova e apsolutno najumren Sport za kladenje, nemam zivci za ovaa rabota. Posebno ne koga igraat na 3 dobieni seta, MARATON brate.
Ke si igram samo basket toa najdobro mi odi.

Последно уредено:
B

BigMac

Гостин
Ubavo i lesno gi dade Laslo i Sinner sea uste Mannarino da zavrti...
Прегледај го приврзокот 343393
Ova e apsolutno najumren Sport za kladenje, nemam zivci za ovaa rabota. Posebno ne koga igraat na 3 dobieni seta, MARATON brate.
Ke si igram samo basket toa najdobro mi odi.
Треба многу да се прати тенис за да се класиш на нив на големи суми. Денес Манарино да изгуби 3.6 поклон беше.Секогаш играчи што освојуваат турнири пред грен слем испаѓаат во прво коло.Таков е случајот и со него во саботата го одвои Винстон сега аут во прво коло.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Треба многу да се прати тенис за да се класиш на нив на големи суми. Денес Манарино да изгуби 3.6 поклон беше.Секогаш играчи што освојуваат турнири пред грен слем испаѓаат во прво коло.Таков е случајот и со него во саботата го одвои Винстон сега аут во прво коло.
Treba i zivci mnogu da se ima... Alkaraz 7-8 brejk topki spasi vo vtor set.. takov stres ne vredi 3:0 za 1.35 koef, na seto toa koga bese dobiten tipot ovoj drugiov predade. Za dzabe stresot 1 koef.

Koga pratis i se kladis na basket znaes na sto si i koi im se moznostite, a ova tenisov jak stres ti pravi bezveze i celo vreme drz nedaj brejk ova ona.
Ne se kladam povekje na ova tenis.

Dobro e utre startuva evrobasketot
Spanija ke gi otvori na tatarite.
Lokum so osnovniot hendikep -17.5
Spanija e ekipa sostavena od 5-6 NBA igraci i shmekot od Real i Barsa i spanskata liga koja e najaka vo evropa...
Go naturaliziraa i Lorenzo Brown koj im e glaven plej sea... a od klupa starata spanska skola....
25+ razlika

Последно уредено:

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Treba i zivci mnogu da se ima... Alkaraz 7-8 brejk topki spasi vo vtor set.. takov stres ne vredi 3:0 za 1.35 koef, na seto toa koga bese dobiten tipot ovoj drugiov predade. Za dzabe stresot 1 koef.
Друже нејкев да ти пишам пошто го имаше веќе уплатено, али искрено никад не би го изиграл тој тикет. Швонтек од ролан гарос нема изиграно добар турнир, иако ова е грен слем би требало да растура, 6.5 хендикеп е прилично многу. Мислам да, жени се и све, али сепак е доста голем ризик пошто не е ни другата без раце нели.
Исто и Алкараз, во последно време не му иде ич, а на слемови не ни има некој успех, така да 3:0 за 1.35 е смешно. Ок игра со класичен земјаш, али и Баез е играч што се воздигнува полека, така да немаше ич да биде чудно да земеше сет.

Иначе ја чекам Шварцман - Сок, ако го изгуби прв сет Шварцан ќе ја играм да ја врти на поголема уплата, овој Сок е свиња дебела, паѓа на кондиција 100%.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Иначе ја чекам Шварцман - Сок, ако го изгуби прв сет Шварцан ќе ја играм да ја врти на поголема уплата, овој Сок е свиња дебела, паѓа на кондиција 100%.
Предаде говедото, а чиста беше јбг

Kajgana Shop

На врв Bottom