Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Врска нема, самиот Алегри не ги дава Квадрадо, Ругани и Сандро, Рабио исто, самиот тој запна за Паредес и Ди Мариа.

Него ташак го боли, ќе се избрука во Јуве и ќе оди Монако да ги тренира, ќе го прчи на некоја плажа.
Човеков очигледно е во пензија со умот.
Да бе Алегри одлука кој ќе потпишат. Будала е да неќи лев бек дај не пишете глупости вакви.

“Dybala is not part of the project”

The project:

▪️Sign Pogba and Di Maria (both already injured)
▪️Fail to sell Sandro, Arthur and Rabiot
▪️Ready to loan out youngsters
▪️Fail to sign fullbacks
▪️Signed Zakaria in January, now are ready to sell him to Roma
▪️Sign injury-prone Milik

“Dybala is not part of the project”

The project:

▪Sign Pogba and Di Maria (both already injured)
▪Fail to sell Sandro, Arthur and Rabiot
▪Ready to loan out youngsters
▪Fail to sign fullbacks
▪Signed Zakaria in January, now are ready to sell him to Roma
▪Sign injury-prone Milik
Ебан денар немат. Се најде будала се заинтересира за Рабио неможеа да го набркат.

Додуша Рабио, Сандро и Артур дури се под договор св. Архангел Михаил душите неможи да му ги земи.

Последно уредено:
“Mladi igrači griješe. Ne smijemo zaboraviti da su Nicolo Fagioli, Fabio Moretti i Nicolo Rovella mladi igrači i to znači da griješe. Ne volite to čuti, ali tako je. Miretti je potrčao presresti loptu umjesto da ostane na svom mjestu. Di Maria je igrač na drugoj razini i takvo ponašanje te izluđuje. Ovo nije nogomet”, rekao je razočarani Allegri.

Закариа со Сасуоло пројде центар и одма на трансфер листа. Beware!!!

“Mladi igrači griješe. Ne smijemo zaboraviti da su Nicolo Fagioli, Fabio Moretti i Nicolo Rovella mladi igrači i to znači da griješe. Ne volite to čuti, ali tako je. Miretti je potrčao presresti loptu umjesto da ostane na svom mjestu. Di Maria je igrač na drugoj razini i takvo ponašanje te izluđuje. Ovo nije nogomet”, rekao je razočarani Allegri.

Закариа со Сасуоло пројде центар и одма на трансфер листа. Beware!!!
Жртва бараја за Паредес да го донесат пошто е единствен игеач кој знај да подај топка и да игра региста (комплетност на пасови има највисока демек во еу) ако остани здрав. И тој шо е корисен и држи вредност го пуштат и засилат директен конкурент лудите, конкурент кој си играше курташак за Заниоло освен ќеш се одбиваа и сега им се повреди главното засилување ние добро на позајмица ќе го праќаме Закарија со право на откуп - нешто шо за нас беше неприфатливо за Заниоло. Оти тие не ни го дадоја Заниоло на таква позајмица ко се повреди Ди Мариа? Па не се луди, видоја село без кучиња и ќе гризат…

Не ми е проблем то, не би ми било проблем да е средниот ред Маркизио, Видал, Пирло. Проблем е дека остануваат Артур и Рабио. Шо мислеа ко му лупаја толкава плата? Дека лесно ќе си одат и ќе прифатат помала? На двата пропаднаа транферите поради тоа + луди бонуси на мајка му на Рабио. Исто и затоа никој не припарва до Сандро радиоактивниот - барал иста плата како во Јуве лудиот.

Се јавува друг проблем - наредно лето си одат Рабио, Сандро, Ди Мариа, Бонучи а имаме дупки од прв тим. Си одат на СЛОБОДЕН трансфер. Е сега наредна сезона ќе бркат - Крило првотимец, 2 првотимци од средина плус 2 за инвалидите погоре, 2 бекови лев и десен, 1-2 крила за замена (ако Киеза се врати како треба), 1-2 дефанзивци (за Бонучи и Ругани).

Освен ако не не купи Саудиска Арабија или Дубаи не знам шо ќе биди….

20 милки бараја за овај Атлетико. Ако имавме планиран буџет за засилувања од 80 мил брз продажби како после продажбата на Де Лигт се молиме за позајмици ?

Милик е веќе еден од нас и ќе носи наш дрес имам подршка се дури не се испосери исто и Паредес.

Ми се смачи да мислам АКО биди како пред повредата во Наполи ќе искини Милик, ако остани здрав ќе изнадава голој. Ми се смачи од АКО.

Последно уредено:
Оваа сезона ни е топ 4 главна цел за да имаме пари за засилувања од типот на играчи што никој не ги бара освен нас. Е до толку сме усрани.

Копитоно глобилско одма чека кикс на младич за да го распне пред медиуми као еве зошто не играм млади туку "искусни". Пожално е што Мирети за 15 мин доби награда за најдобар играч на натпреварот од Јуве. Уште пожално е што подобар удел има од Рабио и Артур а речиси и да нема играно ич.

Па како сакаш да привлечеш надежни, млади и јаки играчи бе со ваков тренер?

И да, уште пожално е што ги брани киксерине ко Ругани, Шиљо, Рабио и сл ако направат грешка што не чини гол у наша мрежа. А љут е зашо Мирети ИСТРЧАЛ ДА ПРЕСЕЧЕ ТОПКА. Oн требал да не се мрдне од позицијата според замислава на тренеров. Каков ерес!

Епа затоа не знаат како да извлечат топка вон центар и вежбаат cancer ball.

Хк, пу!!
Автоматски споено мислење:

Parades to Juventus is almost completed ⚫️⚪️ #juventus @romeoagresti

Миќо пољакот слетал, емоции многу во мојто срце

Последно уредено:
Недвњд најави уште засилувања
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Ќе игра Ангеле у сабота?
Најверојатно не.

Меѓудругото, групата со ПСЖ, Бенфика и Макаби Хаифа баш е најлошото нешто што ни треба. Овие мртвите може ќе ги победиме 2 пати (со по 0-1, 1-0), но со Бенфика сме доста израмнети, дури мислам дека може и подобри да се од Јувентус.

Mladi igrači griješe. Ne smijemo zaboraviti da su Nicolo Fagioli, Fabio Moretti i Nicolo Rovella mladi igrači i to znači da griješe. Ne volite to čuti, ali tako je. Miretti je potrčao presresti loptu umjesto da ostane na svom mjestu. Di Maria je igrač na drugoj razini i takvo ponašanje te izluđuje. Ovo nije nogomet”, rekao je razočarani Allegri

После фрлањето паричка, ова му е втора грешка на оќељавениот гаргојл што фаќа хемороиди на клупа. Млади играчи, деца што се вели, не треба никако да се ругаат пред медиуми, ако згрешил негде играчот тоа му го кажуваш очи во очи во соблекувална, очи да ја фатат ќерка му што му шета низ куќа. Па уште на крај вика ovo nije nogomet...па да ова не е ногомет кога ти го водиш тимот, и кога главниот напаѓач ти има три допири со топка за едно полувреме. Имбецил.

Друго, ждребов за ЛШ... Маме ќе ни ебат ПСЖ, со душа го чекам дуелот на воонбрачниот син против Мбапе, или пак кога ќе им излеземе среде Париз со Рабио, Мекени и Артур, во тие моменти стварно ќе ми фали Ремзи дека тој беше шлагот на тортата во оваа hall of fame средина што ја имаме. Со Бенфика стандардно ќе се мачиме, додека со Макаби ќе тепаме со мирољубиви 1:0... Се надевам на гостувањето во Израел пилотот ќе изгуби малце ориентација и ќе слетаат во Газа, па може ќе се куртулиме и ние од маките сезонава.

Трета работа, засилувањава... Милик и Паредес... Епа не се засилувања. Ако продолжат да носат вакви "засилувања" боље ич ништо нека не купуваат, а Недвед да не дава лажни надежи за нови играчи дека и тој има ќерка која е полнолетна...

Мене ми се свиѓа како Наполи работи на пазарот.
Имаат млади и надежни фудбалери кои ги земаат за мали пари и ги играат, успат имаат и резултати и одлична игра.

Ова што му го прават на Јувентус последниве 3-4 години е срамота, кога го донесоа Пјанич и Игуаин за 90 милиони требеше да знаеме што не чека.

Трансферот на Милик го ругав исклучиво зошто го дадоа Дибала за безпари а се повредувал а овој не е ништо поарен од него. И наместо да се работи на смена на медицинскиот персонал и тренерот они бркаат играчи. Доколку Пољакот остане читав цела сезона, ќе ували над 15 гола во тоа сум сигурен а за 1,6 милиони не губиме ништо може само да добиеме, нешто налик Барзаљи. Е сето ова би го оправдал ако останеше Дибала, не смееше да го пуштат да си оди, и треба стварно да се преиспита цел медицински тим на Јувентус од кондициони тренери па надаље, кога самиот Конте кажа дека им требало 3-4 недели на Кулушевски и Бентанкур да се прилагодат на тренеинзите, ондак се ти станува јасно каков човек е на чело на тимов. Сосема солиден ќе ни беше нападот со Влахо, Дибала, Милик и некој младинец на местото на Кин Кен. Младите правеле грешки? А што правеа неговите пулени Рабио и Мекени, тие ни грешки незнаеа да направат, непостоеа на теренот. Цел интернет се спрда со средниот ред што го имаме овој нашол збори за децава што едвај добиваат по некоја минута. Како поминува времето се повеќе и повеќе верувам дека човекот има некоја среќна sвезда па наследи готов тим од Конте, ваков антиталент од тренер ретко се гледа. Кога ќе ми текне дека Реал сакаше да го доведе :D , како само не отиде кај нив, кој среќлии се.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom