THE_PIRAT
Avanti Formica atomica!
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 2.508
- Поени од реакции
- 79
Сигурен си друже?:smir::pirat:Тоа е се што имате![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сигурен си друже?:smir::pirat:Тоа е се што имате![]()
Не би се сложил со зборот второлигаш бидејки да беа второлигашеке го немаа ова 27че:smir::helou::wink::pirat:
како и да е сезонава сте новопечен прволигаш (довчерашен второлигаш) :pos2:
lee:И вие до вчера бевте се освен шампиони, и после 17 години ја освоивте шампионската титула на ЗЕЛЕНА ама МАСА!Ако бевте толку јаки, зошто ве срамна Ливерпул?Е сега ќе следи она препознатливото ваѓање..„Ами, оти вие не играте во ЛШ?“:jaj:Сепак не сте толку супериорни како што изгледаше..Само во тоа сте првиСигурен си друже?:smir::pirat:

Оди докажи му го тоа на Хари Потер...a таа фамозна титула ниту еден од играчите не ја чувствува како заслужена ниту поголемиот дел од фановите на интер , ( иако нема причина предолго бевме жртви на моџи ) меѓутоа какви ке беа последиците ако интер не ја добиеше таа титула ? неважечко првенство без шампион , без претставници во ЛШ ( кое подоцна го освои италијанска екипа ) ....
За оваа сум само сигурен дека ке ја дадат за другите незнампреноси би требало да има од:
Милан-Каљари 20:30 сабота
Аталанта-Интер 15:30 недела
Палермо-Јувентус 20:30 недела
според термините![]()
:pirat:За оваа сум само сигурен дека ке ја дадат за другите незнам:pirat:
Најлошите трансфери во 2007-2008 сезона!
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=646835
за Италијанско!