Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Не би се сложил со зборот второлигаш бидејки да беа второлигашеке го немаа ова 27че:toe::smir::helou::wink::pirat:

како и да е сезонава сте новопечен прволигаш (довчерашен второлигаш) :pos2:

како и да е сезонава сте новопечен прволигаш (довчерашен второлигаш) :pos2:

Браво на духовитоста:olee:И вие до вчера бевте се освен шампиони, и после 17 години ја освоивте шампионската титула на ЗЕЛЕНА ама МАСА!Ако бевте толку јаки, зошто ве срамна Ливерпул?Е сега ќе следи она препознатливото ваѓање..„Ами, оти вие не играте во ЛШ?“:jaj:Сепак не сте толку супериорни како што изгледаше..

a таа фамозна титула ниту еден од играчите не ја чувствува како заслужена ниту поголемиот дел од фановите на интер , ( иако нема причина предолго бевме жртви на моџи ) меѓутоа какви ке беа последиците ако интер не ја добиеше таа титула ? неважечко првенство без шампион , без претставници во ЛШ ( кое подоцна го освои италијанска екипа ) ....

a таа фамозна титула ниту еден од играчите не ја чувствува како заслужена ниту поголемиот дел од фановите на интер , ( иако нема причина предолго бевме жртви на моџи ) меѓутоа какви ке беа последиците ако интер не ја добиеше таа титула ? неважечко првенство без шампион , без претставници во ЛШ ( кое подоцна го освои италијанска екипа ) ....
Оди докажи му го тоа на Хари Потер...

нема што да докажува, ти почна за таа титула а не јас. иначе чим толку те интересира еве и јас ќе ти потврдам дека секој вистински фан на Интер таа титула не ја сака.

Moже каснам со прашањево , али да не знае некој зашто не се даваат преноси од оние натпревари кога Наполи е домаќин , зборам за вечерните термини, и ОБН истите не ги пренесуваат .

преноси би требало да има од:

Милан-Каљари 20:30 сабота
Аталанта-Интер 15:30 недела
Палермо-Јувентус 20:30 недела

според термините :D

преноси би требало да има од:

Милан-Каљари 20:30 сабота
Аталанта-Интер 15:30 недела
Палермо-Јувентус 20:30 недела

според термините :D
За оваа сум само сигурен дека ке ја дадат за другите незнам:toe::pirat:

Обично даваат преноси од 20.30 без разлика кој играат!
Сигурни се за во сабота и недела во 20.30
а за во 15.00 во недела секогаш има пренос ама за тоа која утакмица ке се пренесува одлучуваат коментаторите!
Би требало ИНтер-Аталанта со оглед на фактот дека Аталанта го победи Милан а Интер се бори за титула тоа е најинтересен натпревар неделава од 15.00часот

За оваа сум само сигурен дека ке ја дадат за другите незнам:toe::pirat:

Сите три ке бидат емитувани на телма , им се врти два дена рекламата .

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom