Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
боооо
Ама ја исплескаа старата баба.ц.ц.ц.ц.ц
АМАУРИИИИИИИИИИ
Голот сите го видоа само џиџи мораше да застане реплејот да го гледа!

ovoj vikend e mnogu vazen za site 7 ekipi vo gorniot del
forza fiorentina

многу сакам Фиорентина да влезе во Лига на Шампиони. изминативе сезони имаше многу неправди кон овој тим, а особено со Калчополи каде беа замешани против своја волја, а башка што нив им забранија да играат во Европа а на Милан не.

плус Виери е легенда, сакад пак да го глеам во ЛШ.

многу сакам Фиорентина да влезе во Лига на Шампиони. изминативе сезони имаше многу неправди кон овој тим, а особено со Калчополи каде беа замешани против своја волја, а башка што нив им забранија да играат во Европа а на Милан не.

плус Виери е легенда, сакад пак да го глеам во ЛШ.
Тооо ја првиот дрес на Интер шо го имам ми е од Кристијан БОБО Виери!
Ѕверка беше му падна формата 2 сезони и сега полека се враќа!
ке биде интересно ако го гледаме у ЛШ!

Се ближи крајот на сезоната.. трката за титулата е крајно неизвесна, многу густо е и за место во лигата на шампиони, 5-6 тимови се борат за опстанок.
Помина и 32 коло, имаше многу возбудувања и многу голови.
Од тие што ги видов посебен впечаток ми остави голот на Амаури за 1:0 како и последниот гол на Палерно ме ми текнува сеа кој го постигна. Голот на Пандев беше одличен.. го извади еден од копачки и ако добро приметив низ нозе на голманот. Голот на Кака, на Балотели..

И мое мислење за кој тим да оди во лига на шампиони..
Мислам дека подобро е Милан да оди.. многу поквалитетен е од Фиорентина, за вгодина ќе се засили а Фиорентина мислам дека не можи многу да постигни.

На брзина ги прегледав головите.. ми се виде како гол на среќа, како да шутираше без да гледа каде шутира и каде е голманот..
Сега го видов уште еднаш.. Вучинич :zver:.. со многу фудбалско чуство, одлична замена за тоти е црногорецот!

Човек на колото се знае АМАУРИ!!
Меаца тебе те интересира крајот на првенството мене трансфер периодот!-очекувам да има трчање по потписи летово!!

Цело коло убави голови после Италијанскиот фудбал нечинел dash

А Буфон га виде топката ?

- не :D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom