Италијанско првенство

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар италијански клуб?

• Вкупно гласачи
    746
Статус
Затворена за нови мислења.
Според мене овие трансфери кои се опишани се тотално нереални!
Како може Маниче после само 2 одиграни утакмици во кои блескаше да се нарече промашен трансфер!
Он е дојден од јануари и многу ретко влеваше во игра!
да речеш Шевченко е промашен ај ама за некој што само 2 пати влегол во игра-глупости!
ШЕва 2 сезони 60% од утакмиците на челзи е прва постава и 10 гола е тоа е промашен трансфер и плус пази парите!

Според мене овие трансфери кои се опишани се тотално нереални!
Како може Маниче после само 2 одиграни утакмици во кои блескаше да се нарече промашен трансфер!
Он е дојден од јануари и многу ретко влеваше во игра!
да речеш Шевченко е промашен ај ама за некој што само 2 пати влегол во игра-глупости!
ШЕва 2 сезони 60% од утакмиците на челзи е прва постава и 10 гола е тоа е промашен трансфер и плус пази парите!

Конечно во нешто да се сложуваме:vozbud::vozbud:Па уште за прво место...Лелеее....Да речеш Тиаго ајде..Ама Тиаго почна да дава знаци на живот...

И пазете сега доаѓаме како подземни води поминуваме:)
Леле како ке го јадете среде Торино:)Слушнавте за тоа нели дека најдобри односи меѓу клубовите во Италија имаат Милан и Јуве затоа очекувајте Милан да земе лесно бодови во Торино!

Интер пак со сомнителен гол. Виеира го прегази одбрамбениот на Аталанта за да ја удри топката. Ццццц...

Интер пак со сомнителен гол. Виеира го прегази одбрамбениот на Аталанта за да ја удри топката. Ццццц...

Aбе едно прегазување , како што рече и коментаторот , не се ни бунеа играчите на Аталанта , имаше контакти и од двајцата , кои btw секогаш ги има при изведување на корнери , веќе кога го изгуби дуелот , играчот на Аталанта падна , само тоа и му преостануваше .

Aбе едно прегазување , како што рече и коментаторот , не се ни бунеа играчите на Аталанта , имаше контакти и од двајцата , кои btw секогаш ги има при изведување на корнери , веќе кога го изгуби дуелот , играчот на Аталанта падна , само тоа и му преостануваше .

Da ama sepak skokna preku nego. Enivej koga togas kje daevte gol so onakva Atalanta (Katastrofa).
Aj cestito pobeda.

Гладната кокошка, просо сонува... штета, просото тешко успева на Сицилија. Од друга страна пак живинарството е доста успешен бизнис во централните делови на Италија, особено Ломбардија. Слушам имало и кокошки кои неселе златни јајца, ама не сум сигурен колку овие информации се точни, така да нека стагнира вашето ниво на адреналин.

...како и да е, интересно коло. Погодив скоро 90 проценти од наптреварите, ме изненадија само Емполи и секако, Парма од која очекував три бода.

Roma ке бидат шампиони сезонава,да си знаете :tv: ;)

Mислам сабора вечер , Интер - Фиорентина го имаат вечерниот термин во Недела .

викендов 3 дерби средби
Јувентус-Милан саб 20.30
Удинезе-Рома нед 15.00
Интер-Фиорентина нед 20.30

и сите ке ги гледаме во живо

Ајде фала Богу да го видиме Тоти повторно во акција против Удинесе, и да не се мачиме веќе :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom