Кладилница (Генерална дискусија)

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Natrpajte ja za utre Francija kosarkata pobeda so hendikep.
Ke im izvadat najak sostav, Gobert,Furnier i drugive ke igraat site.
Za Ceska NEMA da im igra najakiot igrac Satoransky, se povredi prasanje e dali ke igra i na evrobasketot.
Ke gi otepaat ocekuvam da odi 20+ razlika mnogu mnogu lesno.
Uplatete si pobrzo koeficientite i marginite se menuvaat cel den denes vo korist na Francija.
Porucekva osnovniot hendikep bese 14.5, sea vo site kladilnici e 16.5 a vo nekoi 17.5.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Inace koga e muabetot okolu francuskata reprezentacija vredi da se spomne toa deka Embiid oficijalno zemal francusko drzavjanstvo, sakal da igra letovo na evrobasketot no nema da igra poradi povreda i operacija na prstot.
Najverojatno narednata godina na svetskoto prvenstvo ke debitira za francuskata reprezentacija.
Zboruvame za najakiot centar vo svetot i najdobriot skorer prethodnata sezona vo NBA.

Francuskata repka isto vo idnina ke go ima vo sostav i Victor Wembanaya, 18 godini 220cm, go najavuvaat kako strashen defanziven centar.
Wembanyama can be a wrecker of worlds defensively with his tools. His 7'9 wingspan will be one of the biggest in NBA history, and he's already shown to have great burst to the ball as a shot-blocker. He's averaged 3.8 blocks per-36 minutes since beginning his professional career.

Omilena repka ke mi bide Francija vo idnina.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Nekoj predlog dobar sajt za stream ?
Автоматски споено мислење:

Ja isprativ Francija na dobra uplata se nadevam ke isposhtovaat ocekuvam 25+ razlika na kraj
IMG_20220824_180123.jpg

Последно уредено:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
За време на светскиот квалификациски дуел во среда во Париз (20:30 часот на ЦТ Спорт). Тимот ќе биде без тројцата играчи кои инаку би биле најзадолжени за менаџирање на играта, односно Томаш Саторански, Вит Крејчи и Јаромир Бохачик.
Саторански лекува повреден скочен зглоб од петочниот пријателски натпревар во Хамбург, Крејчи се уште ги чувствува одекот на ударот на ребрата од тренингот со Бугарија, а крилниот напаѓач Бохачик се лекува од долготрајниот вирус.

Во дуелот со моментално четвртопласираната селекција на светската ранг-листа, која во однос на едногодишниот дуел со лавовите на Олимпијадата, во составот недостасуваат само крилото Батум и шпицот Де Коло, како и Хертел.

Без тројца играчи способни да играат бекови, нема да биде лесна смена за чешкиот тим во среда навечер, но помошникот на „лавовите“ апелира дека отсуствата мора да се решат. „Излегуваме со различни комбинации и ќе видиме како ќе се вклопи. Ни остануваат уште неколку натпревари. Ќе видиме како ќе биде еволуцијата на сите овие повреди. Се надеваме дека после Франција ќе се занимаваме со попријатни работи“,

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
5 nba igraci protiv 5 skapanici od Ceska. Koja bruka e ova :vozbud:

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
:pos:
А голманот ќе им брани?
:pos:
Brat preveden e tekstot od Ceski na MKD na google translate...
Mislam deka tipov uste e vo igra, ke gi zgazat vo vtoro poluvreme mozno e vo treta cetvrtina da im napravat 15+ razlika...
Vo zivo igrajte ja ako sakate hendikep -9.5 treba da e fiks.

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.303
Поени од реакции
3.348
  • Ми се допаѓа
Reactions: ilz

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Kanter strajk G2 da pobedat
Ja pustiv za 40k povekje ne mi davaat da mu stavam. Dobro e i vaka, se nadevam ke isposhtovaat.

Screenshot_20220825-190751.png Screenshot_20220825-190800.png

Kajgana Shop

На врв Bottom