Кладилница (Генерална дискусија)

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.694
Поени од реакции
22.827
Coric troshka shansa nema protiv Cilic. Se zafrknav 22.5+ ja igrav.

I shto sega ? Moi pari ako sakam na slucajni pominuvaci na semafori ke im gi dadam.
Patem Osaka me isposhtova pred nekoj den koga ja imav zatoa pak ke ja igram.
tako je bre, pusti ostali nek pricaju sta hocu hehehe

Член од
10 јули 2022
Мислења
225
Поени од реакции
497

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Инаку, Канепи игра како змеј во моментот и доаѓа од освоен турнир, а Осака не може да се состави со тенисот повеќе од една година. Ама штом те испоштовала, сигурно пак ќе те испоштова.
А ти што играш бе друже?

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Инаку, Канепи игра како змеј во моментот и доаѓа од освоен турнир, а Осака не може да се состави со тенисот повеќе од една година. Ама штом те испоштовала, сигурно пак ќе те испоштова.
Kako toa doagja od osvoen turnir koga vo finaleto izgubila od Samsonova?
Poveli uplati na Kanepi pa ke vidime kakov ke bide rezultatot.

Член од
10 јули 2022
Мислења
225
Поени од реакции
497
Kako toa doagja od osvoen turnir koga vo finaleto izgubila od Samsonova?
Poveli uplati na Kanepi pa ke vidime kakov ke bide rezultatot.
Добро, доаѓа од финале. Да те прашам нешто, ама искрено да ми кажеш. Дали некогаш во животот си ја гледал Канепи како игра? Барем еднаш? Или се кладиш по методот за Осака си слушнал нешто, а за Канепи ништо? И после се чудиш како Халеп губи од Калинскаја?

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Добро, доаѓа од финале. Да те прашам нешто, ама искрено да ми кажеш. Дали некогаш во животот си ја гледал Канепи како игра? Барем еднаш? Или се кладиш по методот за Осака си слушнал нешто, а за Канепи ништо? И после се чудиш како Халеп губи од Калинскаја?
Канепи сврза неколку добри утакмици, изгуби во финале од Самсонова, леташе Вашингтон - Торонто, има 37 години, и игра против Наоми Осака. Јесда е Осака најнестабилна тенисерка и све, али е можда и најквалитетна тенисерка моментално после Швонтек. А и нема толку лоша сезона, играше финале на Мајами. 2-0 се игра без размислување.

Член од
10 јули 2022
Мислења
225
Поени од реакции
497
Канепи сврза неколку добри утакмици, изгуби во финале од Самсонова, леташе Вашингтон - Торонто, има 37 години, и игра против Наоми Осака. Јесда е Осака најнестабилна тенисерка и све, али е можда и најквалитетна тенисерка моментално после Швонтек. А и нема толку лоша сезона, играше финале на Мајами. 2-0 се игра без размислување.
Ме убеди со летот кој трае точно 1 сат и 30 минути.

Член од
10 јули 2022
Мислења
225
Поени од реакции
497
2-0 се игра без размислување.
Без размислување. То е најточната реченица што ја кажа. Ти требаше половина саат да паднеш, што е една третина од времето на летот Вашингтон Торонто.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Без размислување. То е најточната реченица што ја кажа. Ти требаше половина саат да паднеш, што е една третина од времето на летот Вашингтон Торонто.
Предаде драма квинов, така да добар сум.

OMG!!

Пилот
Член од
27 февруари 2017
Мислења
2.725
Поени од реакции
2.497
Штом предасе, одличен ти бил бетот. Без размислување.
Не реков дека е одличен бетот. Лош бет е и ништо страшно, не и ни ставив многу пари пошто не е у ред со мозокот, ама у секој случај не би играл против нејзе.

Kajgana Shop

На врв Bottom