Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Не е исто да натераш дете да глуми будала и една од најголемите легенди на клубот.
Да ама Занети е веќе познат како Занети а малиов лесно може во иднина да биде препознаван како ДУМ ТЕК ДУМ ТЕК играчот што го купи Милан и му свиреше со тарабука.

Овој ќе треба сеа да игра прво за да ја оправда сумата платена за него и со тоа да го засени овој прекрасен жаде танц. :D

Зашто уопште прифаќаат да бидат вака снимани за на Тик Ток и после да им се смее цел свет? Само затоа што така му текнало на некое менаџерче за социјални мрежи како што вика Џонтра?

Многу е убаво чувството кога на некого ќе му речеш не, и нема да правиш така како што он сака или што би рекол големиот Рон Свонсон:

Иам у маало едно комшиче, виси на тик ток.
Печен е за сениор маркетинг експерт у Милан. :kafence:

zanetti-inter.gif

VS

HAHAHA.....

Лее умрев еј од смеење не е можно ова:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Буквално ко дете ко те тераат да играш а ти појма немаш и мрцкаш лево десно ко повреден

• Хаха
Reactions: ob1
Последно уредено:

Држите се до тарабуката, тоа навистина е за сеир, ваму се гледа дека се зафркаваат, а и ова е еден месец после освоена титула, во сезона кога твој клуб беше фаворит. Па не е дека им фалело да се радуваат на трофеј.

Од секогаш ме интересирало што е со бројкиве што ги носат играчиве во Серија А. Овој со тарабуката одбрал 90, и Лукаку исто, ај нив ќе ги разберам 9ката била зафатена па нешто слично демек одбрале, ама имаш играчи што носат некои бош броеви како 56, 95, 83, 59 и слично.

Роналдињо кога дојде у Милан му дадоа 80ка да носи. :D

Од секогаш ми бил чуден изборов на бројките, дали е ова до играчите или клубовите им ги наметнуваат овие бројки?

Од секогаш ме интересирало што е со бројкиве што ги носат играчиве во Серија А. Овој со тарабуката одбрал 90, и Лукаку исто, ај нив ќе ги разберам 9ката била зафатена па нешто слично демек одбрале, ама имаш играчи што носат некои бош броеви како 56, 95, 83, 59 и слично.

Роналдињо кога дојде у Милан му дадоа 80ка да носи. :D

Од секогаш ми бил чуден изборов на бројките, дали е ова до играчите или клубовите им ги наметнуваат овие бројки?
Сидорф нејќеше да му ја даде 10ката и затоа зема 80ка, година на раѓање.

Си бираат играчите броеви иначе, на повеќето им има некое значење. А и клубот одлучува секако, не може секој да бира јаки бројки.
Миланче у Интер носи 37ца ради Мартин Шкртел, идол му бил.
Брозовиќ 77ца одбра у Интер кога дојде пошто највише му личела на 11ка што ја носел у Динамо. :D
Бастони не знам зашто 95ка носи. Ваљда тој му останал ко влагаше у прв тим, на список, ваљда барале бројки на сите играчи што се пријавени.
Барела 23 ради ЛеБрон Џејмс.

Напаѓачиве па како најобележани да се, само 9, 10, 11 и 7 ги зимаат ако се достапни, ако не, бираат чудни бројки како 99ка - ова па ама ме нервира у задње време, 90, 77 Кварезма у Интер дека 7цата мислам дека Фиго ја носеше, и слично.

Некои па комбинираат на пример ако нема 10ка слободна, зима 28ца. Сеоски обид за Заморано. :D
И такви некои комбинации.

Некои па играчи не се замараат, што е достапно тоа зимаат.

Башка што у денешно време што поглупо видео=поише коментирање и гледаност така да не им е џабе направено ова.

Исто ко порталиве кој ставаат пост на фејсбук ги греша насловот намерно за да ги утепаат у коментари како се глупи што пишале дека Вијналдум е напаѓач кој доаѓа од ПСЖ у Рома а уствари им дигаат рич на платформата

Стрпите се миланези уште малку.. Ќе ви дојде и на вас редот да ве сомелемо..
Шала на страна кому смета јака Рома?
Ајде бе оцените кој најубаво испазари летово од Италија?
Рома зема 4 играчи за 0 евра а најверојатно и 5тиот е Белоти исто така за 0 евра..
За тој Белоти, Милан даваше 60мил и сеа као не чинел?
По подолго време Рома е покриена на сите позиции..
Да одбраната шкрипи не викам не ама вие што направивте ка да ги имате 4ца Шкринијари во одбрана..
Сенеси ако го доведат и со добар почеток имаме шанси.. Чудна ќе биде оваа сезона со светсково... Ќе има пресврти да оставиме да видиме на кому до каде му е силата.. И да кај Рома е моментумот од трофејот, засилувањата и навивачите кој ќе бидат ветер во грбот..

Толку се пишува за Рома, па ме интересираше каков распоред има на почеток на сезона.

Првите две кола со Салернитана и Кремонезе, таман да отиде еуфоријата до максимум, па во трето коло во Торино против Јуве за титула.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom