Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.800
Поени од реакции
1.520
Реал тогаш правеа обид за копија на холандската колонија по примерот на Барселона од 2000-тите : Снајдер, Робен, Ван Нистелрој, Хунтелар, Дренте.
А и реално сите беа на брзина и на памет купени без да се разгледа потребата за таков профил на играчи па затоа и сите беа фејлови.
Аа не.. За Ван Нистелерој лош збор да не слушнам :D
Автоматски споено мислење:

Никој не копирал никого, така се погоди. Еве сега пола Франција ја имаме во тимот...

Член од
13 септември 2015
Мислења
1.043
Поени од реакции
2.517
Аа не.. За Ван Нистелерој лош збор да не слушнам :D
Автоматски споено мислење:

Никој не копирал никого, така се погоди. Еве сега пола Франција ја имаме во тимот...
Дури 3ца :pos:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.571
Поени од реакции
66.229
Не знам како го понижеле на Јунајтед кога управата едноставно не сакале да ја платат бараната сума за Нуњез.

Приоритет на клубот е Де Јонг кој би коштал 70-80 милиони евра. Буџетот на клубот би бил преполовен со купување и на Де Јонг и на Нуњез, башка и тоа што Де Јонг е многу повеќе потребен.
Чим @Клипче вика дека е срамота што не сме дале 100 милиони евра за играч со една добра сезона во Португалија, и кој сака да игра само во тим кој е во ЛШ, тогаш мора да е така.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
На Утд очајно им е потребен нов шпиц, они ќе спукаат 80 на Де Јонг, а веќе еден везњак земаа за слични пари и допре дно, секако мислам на Погба. Не дека Френки не е добар играч ама 80 после 2 бледи сезони у Барса се премногу пари. Јунајтед личи на екипа без компас у моментов али ај има уште до крај на преодниот рок и може доста работи да се случат.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.314
Поени од реакции
10.341
United gospod da se simne ferguson da go podmladi i pak da pocne stariot od novo dzabe ke e. Kokoshka bez glava e klubov debakl tezok.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.571
Поени од реакции
66.229
Зарем ке го дадат за 60 милиони фунти? ПСЖ понудиле 40, Интер сакаат 60.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Чим @Клипче вика дека е срамота што не сме дале 100 милиони евра за играч со една добра сезона во Португалија, и кој сака да игра само во тим кој е во ЛШ, тогаш мора да е така.
Do pred nedela dena ke dadevte 80 za nego i vi beshe top ama aj.

So koja 9ka ke brkate top4 samo ne mi e jasno.

P.s Mislam deka Frenki ne vi reshava bash nisto vo sredina, pogotovo ne za 80+m.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.571
Поени од реакции
66.229
Do pred nedela dena ke dadevte 80 za nego i vi beshe top ama aj.

So koja 9ka ke brkate top4 samo ne mi e jasno.

P.s Mislam deka Frenki ne vi reshava bash nisto vo sredina, pogotovo ne za 80+m.
Нема никаде Јунајтед доставено понуда, или преговарано за цена со Бенфика. Пројавиле интерес за играчот, и условот останал на тоа дека клубот сака 100 милиони евра, а играчот ЛШ. Јунајтед ништо од тоа не може да исполни.

Лично мислев дека нема шанси ливерпул да истресе толку пари за непроверен играч, и дека ке можеше Јунајтед да ја спушти цената кога веќе ке нема конкуренција при крај на трансфер периодот.

Затоа и веднаш јавно кажаа од клубот дека нема да влезат во никакво наддавање за играчот, штом веќе се вклучи и втор клуб, па сега ливерпул се обидува да им спушти на цена на Бенфика, да им ја дадат целата сума наеднаш, да биде пониска, и да немаат никави ад онс да плаќаат покасно.

Последно уредено:
Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
Зарем ке го дадат за 60 милиони фунти? ПСЖ понудиле 40, Интер сакаат 60.

Искрено, ако Мегваер вреди 80м, Шкринијар вреди 729 милијарди. Знам дека не е ист пазарот у ПЛ со другите лиги ама брат... На страна што за ниедна пара не сакам да си отиде, уз ВВД убедливо најдобар штопер у свет, машина е Миланчо. Све да ти ебам одвратно ПСЖ што си имаш у пичка, све ти ебам и тебе Кинез умрен лаком, ебола да фатите сите 1.7 милијарди у свет што сте, гниди.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.368
Поени од реакции
9.558
Искрено, ако Мегваер вреди 80м, Шкринијар вреди 729 милијарди. Знам дека не е ист пазарот у ПЛ со другите лиги ама брат... На страна што за ниедна пара не сакам да си отиде, уз ВВД убедливо најдобар штопер у свет, машина е Миланчо. Све да ти ебам одвратно ПСЖ што си имаш у пичка, све ти ебам и тебе Кинез умрен лаком, ебола да фатите сите 1.7 милијарди у свет што сте, гниди.
Ај кажи уште еден виц пред спиење. :pos:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.571
Поени од реакции
66.229
Единствено што иде контра финалната сума се годините. Еден договор од 5 години и потоа веќе е на 32 години, и никаков resale value. Мислев дека Интер ке бара 75+ милиони фунти за него со оглед на тоа дека е клучен играч.

Kajgana Shop

На врв Bottom