Serie A 2021/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион?

• Вкупно гласачи
    292
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако не си известен io sono го банираше на 7 дена од Фан Клубот така што спреми се да поти овде.
Видов и жал ми е за тоа и сметам дека е неправедно баниран зашо го иссссскина Warman со една ладна Ставровача. :pos:

Длабоко му се извинувам на @wARMAN69 не беше ништо лично и намерно туку само ги потврдував моите сомнежи дека модераторот на темите за фудбал за некои членови е мајка а за други макеа.
Сериозно се загрозува и нарушува интегритетот на форумот бидејќи владеат двојни стандарди и не се работи со никаква транспарентност.
Прв пат после десет години навредувам некого лично и веднаш добивам бан а одредени членови ме бомбандираат со навреди и напади поради моите лични ставови,мислења и изразувања и не добиваат никакви санкции.
Навистина не е во ред модератор да има наклонетост и симпатии кон одредени членови.

Длабоко му се извинувам на @wARMAN69 не беше ништо лично и намерно туку само ги потврдував моите сомнежи дека модераторот на темите за фудбал за некои членови е мајка а за други макеа.
Сериозно се загрозува и нарушува интегритетот на форумот бидејќи владеат двојни стандарди и не се работи со никаква транспарентност.
Прв пат после десет години навредувам некого лично и веднаш добивам бан а одредени членови ме бомбандираат со навреди и напади поради моите лични ставови,мислења и изразувања и не добиваат никакви санкции.
Навистина не е во ред модератор да има наклонетост и симпатии кон одредени членови.
Пу јаз`k. И тоа модератор - интераш те банираше а ти со цело срце и душа се радуваше на голот на Хакан што го постигна во градското дерби против градскиот ривал за кого што наводно навиваш.

Juventus ne bea li vo moznost da mu ponudat 6 mil po sezona na Dibala ? Ili ima nesto drugo cim.potpisuva za Inter

На 24ти јуни ќе биде влечењето за новиот распоред за претстојната сезона, ќе почне на 13ти а ќе заврши 4ти јуни 2023та.
Останува како и лани асиметричен односно вторите 18 кола ќе бидат измешани, не како првите со таа разлика што ФИГЦ ќе побара да се разгледа опција ако по 38 одиграни кола при ист број бодови на екипи за шампионска титула ќе се игра мајсторка.

Мајсторка ми е многу глуп момент. За мене тоа треба да е последен избор.

Дибала со порака со навивачите, се надевам нема да не разочара и ќе остане прав Јувентино.

Плачко, демек многу го сакал Јувентус... копиле предавничко, му посакувам најлошата кариера да ја има во животот и да пропадне комплетно како фудбалер.

Еееехехехехехеххехехе, кој ти е крив, наместо да кликаш и да им дадеш пари да го задржат, ти висеше на форум. А ти беше кажано.
:lolzz::lolzz: :lolzz::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::pusigo::sekcza::sekcza::sekcza::sekcza::sekcza::sekcza::sekcza:

Juventus ne bea li vo moznost da mu ponudat 6 mil po sezona na Dibala ? Ili ima nesto drugo cim.potpisuva za Inter
Јуве му понудија 8 + 2 у бонуси, дечкото сакаше чисти 10 + бонуси за фирмата која му е како менаџер, татко му, мајка му, и остала латино багра.. Ќе беше легенда на Јуве, ем пара во џеб ем лојален.. Сега нека игра за 5м и нека го ругаат...

Dybala ќе испадне најголем шупак ако отиде у Интер, на толку плачење и кукање да отидеш у еден од најголемите ривали хахахахахахахах.. зар толку добар играч нема понуди од премиер лига? од друга страна Интер ќе добие премногу, особено ако и Лукаку го земат макар и на позајмица.. со Лукаку и Дибала напред мислам дека ќе бидат најдобри во напад во цела Серија А. Им треба очајно БРЕМЕР на нив и со Бремер позади и Дибала и Лукаку, ќе нема подобар тим.. само секако и минатава година имаа најдобар тим, немора тоа да значи ништо ако не се уиграат.

Јуве му понудија 8 + 2 у бонуси, дечкото сакаше чисти 10 + бонуси за фирмата која му е како менаџер, татко му, мајка му, и остала латино багра.. Ќе беше легенда на Јуве, ем пара во џеб ем лојален.. Сега нека игра за 5м и нека го ругаат...
Нешто не сум сигурен дека постои човек на планетава што би прифатил 5, 6 или 7 милиони наместо 10. Да не ти е грешно инфото околу понудата на Јувентус?

Ова ако беше точно најверојатно и ќе завршеше кариера во Јуве. :)
Не ми е јасно како може да верувате, не сите, ама барем дел од вас, во ваков муабет. Остај ти твитовите на Деви, филтрира све што е на твитер а мал милион лаги има таму испишано, ако не ви е доволна поука периодот кога Пеп требаше да доаѓа во Јуве тогаш никој не ви е крив што верувате во секакви глупости напишани на твитер или на други рандом места по интернетот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom