Марли
Tci
- Член од
- 30 јануари 2008
- Мислења
- 13.996
- Поени од реакции
- 23.621
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Полека без свршување, мислиш ќе го земате М'бапе. Да не биде после џабе курчење?@^^GoRiLLaZ^^ види со тој македонскиот медиум што ја имаше ексклузивната изјава од Дибала дека им рекол нема шанси да преговара со Интер.
Изгледа позади грб им играат некоја игра.
Никој не се курчи бе, ти пренесувам информација.Полека без свршување, мислиш ќе го земате М'бапе. Да не биде после џабе курчење?
На кој македонски новинари бе? Се читаш ли шо пишуваш. На НАВИВАЧИТЕ им рекол додека му паѓаа крокодилскиве солзи.Никој не се курчи бе, ти пренесувам информација.
Ако Дибала рекол на македонските новинари дека нема шанси да иде у Интер, кажи ми што мајка бара агентот негов у канцелариите на Интер?
Тоа те прашувам, дека е тапа играч Дибала знаеме, не треба да ни кажуваш.
Па на навивачите им се обратил преку македонскиот медиум. Tи таква изјава пренесе али ајде нека биде моја грешка.На кој македонски новинари бе? Се читаш ли шо пишуваш. На НАВИВАЧИТЕ им рекол додека му паѓаа крокодилскиве солзи.
Демек ние нели многу јаки медиуми имаме па беа дирекно таму кога Дибала плачеше. Све ти е copy/paste од англиски/италјански медиуми.Па на навивачите им се обратил преку македонскиот медиум. Tи таква изјава пренесе али ајде нека биде моја грешка.
Битно некој лаже а?
Дибала?
Ти?
Македонските новинари?
Накурчен може да бидеш на управата/луѓето, а не на клубот. Клубот е секогаш над сите.Јас го разбирам, кај да отиде, во Рома?! Не е дека има подобри опции.
Плачењето само му дава шмек на сето ова, иако би се кладел дека им е накурчен на Јуве и моментално има негативни емоции кон тој клуб.
Како бе глупости? Моментално Интер договара без пари многу слаб играч и место да не тролате да ни се смеете, ти ми викаш не замарај за глупости?Земете го, носете го, ако сакаш и спиј со него. Не замарај само за глупости.
Накурчен може да бидеш на управата/луѓето, а не на клубот. Клубот е секогаш над сите.
И шо оти ќе оди? Ќе му ги запалат сите дресови и кога ќе дојде на стадион ќе биде исвиркан и ќе бега одма после мечот ко пичка во автобусот. Наместо да биде господин како пред некој ден што се случи со Буфон, Дел Пјеро, Маркизио итн.
Интер влегоа во дупка со тешко промашени трансфери и брдо потрошени пари уште со играчи како Кондогбија,Жао Марио,Барбоса но сега играат повнимателно на трансфер пазарот и ако успеат и Дибала да го убедат да потпише алал да му е на стручниот штаб што секоја сезона за без пари потпишуваат квалитетни играчи од конкуренцијата.@^^GoRiLLaZ^^ види со тој македонскиот медиум што ја имаше ексклузивната изјава од Дибала дека им рекол нема шанси да преговара со Интер.
Изгледа позади грб им играат некоја игра.