UEFA Champions League - Season 2021/22

• Креатор на темата Креатор на темата LostParadise
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Што знам победнички менталитет, моментален блесок на некој играч, некој неверојатен пас, слаба игра на Арапот, лош ден за Мане.

Тоа не е најверојатно, тоа е многу малку веројатно. Победнички менталитет има и Ливерпул, а плус е поквалитетна екипа од Реал.

А што ќе им се мота во глава на играчине на Ливерпул ако поминат Реал. Сигурно со страв ќе влезат во финале, а Реал со самодоверба до плафон знаејќи дека не умираат.

За мене ќе биде Реал фаворит, само заради од психички аспект.

Тоа не е најверојатно, тоа е многу малку веројатно. Победнички менталитет има и Ливерпул, а плус е поквалитетна екипа од Реал.
Што знам повеќе ми е реално Реал да победи таму, my money is on Real, Ливерпул може прелесно да чоукне, пошто е само една утакмица, а Реал може да блесне и кога ги нема цели 90 минути.

Хе хе, ај барем се прошетаа до Мадрид :rolleyes:

Ливерпул ќе ги прегази Реал во финалето, толку имам да кажам.
Слободно цитирајте ме на крај.
Автоматски споено мислење:

Заслужија Реал да поминат и да земат титула, ги исфрлија и ПСЖ, Челзи, Сити а најверојатно и Ливерпул. Секоја чест за тоа што го играат оваа сезона, маестрално.
И од сите беа надиграни, освен натпреварот во Лондон.

Пеп и сам се заеба малце, си ги извади сите добри играчи мислејќи дека е готово и сега ќе се крсти на Стерлинг.

Ајде 4-1 измочајте им се...

Ливерпул ќе ги прегази Реал во финалето, толку имам да кажам.
Слободно цитирајте ме на крај.
Автоматски споено мислење:

И од сите беа надиграни, освен натпреварот во Лондон.
Колку ти е само криво што со твојот мизерија клуб никогаш нема да го доживееш ова. :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Ја зборувам за ваа сезона, ти за коа зборуваш не знам, а и општо, Carlo од Барселона нема јадено 5, има изедено 4 ете, во натрепвар кој да се играеше било коа друга ден Реал ќе тепаше ;)

Да, а и Бензема ако играше на последната, може и 7-0 да беше за реал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom