каква е таа Токио Вајс? сакам некоја акција.. ја пуштив новата сезона на Елит, си викав ај 4 сезони имам изглеано и мора да гледам сега.. абе очиве од саботава не ми се оправија, ти ебам глупата серија, 5 сезони се у средно, а веќе имаат 10 убиства, 9 секса, 8 бркања од школо, 7 пара педери, 6 пара лезбејки, 5 ретардирани личности, 4 принца, 3 коња, 2 лепотици ( естер и уште една) и 1 збунет ( ко саул главнион лик ).
Автоматски споено мислење:
естер така се вика правилно Карла, не глуми више од 4та сезона.
чекам Озарк да искочи од 29ти, прејака серија, една од најдобрите што сум ги гледал, ја препорачувам ептен, нема да се заебете.. ако сте фан на Брејкинг бед особено.
Годинава слабо ми е оди со филмови некако, повеќе се фокусирав на серии. Дајте некој предлог на нова серија со 1-2 сезони искочени барем. Од досада ги репризирав The Mentalist и Sons по 10ти пат.
Годинава слабо ми е оди со филмови некако, повеќе се фокусирав на серии. Дајте некој предлог на нова серија со 1-2 сезони искочени барем. Од досада ги репризирав The Mentalist и Sons по 10ти пат.
Глеј ја оваа, грчка серија, и кажи дали е добра. Ја филмот го глеав, исто вака се вика Eteros Ego, ми се свиѓаше, сакам и серијава да ја гледам во иднина.
Глеј ја оваа, грчка серија, и кажи дали е добра. Ја филмот го глеав, исто вака се вика Eteros Ego, ми се свиѓаше, сакам и серијава да ја гледам во иднина.
Мора да имаат некој Тракер ГР Најдов некои торенти ама сомнителен квалитет се 2гб цела сезона 720п, ама не стартуваат воопшто. И онлајн ми пратија линк ама нема превод. Ќе ја најдам сеа за инат.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.