Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.021
- Поени од реакции
- 22.930
The Office е најсмешна серија.
![](https://media1.giphy.com/media/chhfptaYZ2SdtBstyS/giphy.gif?cid=790b76117cc58609edaf080290db52d2b6a6101f91e1f460&rid=giphy.gif&ct=g)
The Office е најсмешна серија.
Јас ја догледав сезоната. Некако влезе малку серијата во клишеа но крајот беше доста добар. Завршува со голем cliffhanger. Има тука простор за втора сезона, а има и фанови серијата, не знам што им е на Нетфликс што не ја продолжија...![]()
До четврта епизода сум. Добра е. Ми има нешто Silent Hill, така да ми држи внимание приказната.
Мене ми го ебаа филмот кога пишаа дека е откажана...Јас ја догледав сезоната. Некако влезе малку серијата во клишеа но крајот беше доста добар. Завршува со голем cliffhanger. Има тука простор за втора сезона, а има и фанови серијата, не знам што им е на Нетфликс што не ја продолжија...
Блесава работа... Таман ќе влезеш во приказната, ти се крши филмот. Јас ептен имав уште две епизоди кога разбрав дека е откажана па ги изгледав чисто да видам што ќе се деси. Инаку нема некоја поента да се гледа приказна на која знаеш дека нема да видиш крај.Мене ми го ебаа филмот кога пишаа дека е откажана...
Се думам дали да ја завршам. Ако е откажана втора сезона и заврши некако жими к... кој к.. па да ја догледувам?
серииштеее ти се вика тоаSeverance да ја гледате. Озбилно. фатете гледајте ја.
Снимаат турски серии кај нас, и чат пат некои Романци или Балканци ќе залутаат.Хрвативе одамна лапаат пари од странски продукции што снимаат кај нив, Србиве знаат исто од време на време да угостат некои ѕвезди, а еве и Словенциве почнаа.
А ние ќе чекаме некоја мутава продукција со сумњив квалитет да донесат сестрите Митевски.
Прегледај го приврзокот 328129
Снимаа*. Минато време.Снимаат турски серии кај нас, и чат пат некои Романци или Балканци ќе залутаат.
Толку се можностите![]()
Да покукаме уште малку можи и Џоли да ја донесат