UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
12 декември 2007
Мислења
4.865
Поени од реакции
10.358
А заборајв да кажам, на она Фелипе репчето, да ми е поблису ќе му го откорнам тој репот мрсен смрден.
Гол бркаат бе и ти онака се глупираш.
Не се нервирај, ќе биде полесно сега во битката за 4то место против Бетис. И така ќе изгубеа против Реал, вака бар фит ќе бидат. Сепак во Чоловата ера живееме, зошто нервози вакви :(

Sent from my GM1913 using Tapatalk

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
750
Поени од реакции
1.624
Ekstremno zalno e sto vakviot fudbal na City poslednive 30 minuti vecerva bese tipicno lezenje po teren. Ama ako nekoj zasluzi ova da im se sluci, toa se Atletiko.
Inaku, se izvadi City, gzlarski. Posle De Bruyne ednostavno ne se sostavija. Mnogu lesno mozese da im se sluci da se raspadnat. Kako Guardiola ne uvide
1-4 vo zadnata tretina a igrase so visoko postavena igra, ne mi e jasno. Ne izveduvaa niti pritisok niti pak se branea,na nisto ne licea. Ednostavno doziveaa Black out poslednite 20-tina minuti. Mnogu sreka, premnogu....
Dali se zasluzeno vo polufinale? Verojatno da, so ogled na faktot sto Simeone (po ne znam koj pat) sam sebe si pukase so taa ultra defanziva i pasiven fudbal. Inaku imaat I toa kakov potencijal ama gzlarskiot fudbal mu se odbi po ne znam koj pat.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.731
Поени од реакции
22.892
А заборајв да кажам, на она Фелипе репчето, да ми е поблису ќе му го откорнам тој репот мрсен смрден.
Гол бркаат бе и ти онака се глупираш.
Па и колку беше упорен во убедувањето кон судијата дека он ништо не направил :D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Не жалам за то, кад би било шта би било. Ако се отвореа на Итихад можи да си заминеа со 5 парчиња и сега ревијален да беше натпреварот. Ама мораше од прво полувреме да изигра фудбал, видовме последните 30 минути дека Атлетико има потенцијал да изгази секого пред него.
Jakoto gazenje, lupaj ja napred topkata i sutiraj od sekade ko da nema utre.

So vakov zbunet City vo tie momenti, ekipa sto znae sto treba da pravi moze i ke izvlecese prodolzenija ama koj da im kaze na igracite, trenerot nivni povekje vreme potrosi na animiranje na publikata.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.157
Поени од реакции
19.554
Па и колку беше упорен во убедувањето кон судијата дека он ништо не направил :D
Мизерија бе, мизерија. Уште пред да добие жолт искоментирав дека е потенцијална мина и навистина така испадна. Немаше лош натпревар ама се изглупира на крајот, деген.

Член од
13 април 2022
Мислења
24
Поени од реакции
65
Не жалам за то, кад би било шта би било. Ако се отвореа на Итихад можи да си заминеа со 5 парчиња и сега ревијален да беше натпреварот. Ама мораше од прво полувреме да изигра фудбал, видовме последните 30 минути дека Атлетико има потенцијал да изгази секого пред него.
Имаше реални шанси Атлетико да помине со Сити, ама од УЕФА ги сјебаа. Замисли им измислиле правило дека мора да постигнеш гол ако сакаш да одиш понатаму, посебно ако си го изгубил првиот натпревар. И тука ги заеабаа комплетно. Да не беше тоа правило Атлетико комотно ќе поминеше.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.157
Поени од реакции
19.554
Имаше реални шанси Атлетико да помине со Сити, ама од УЕФА ги сјебаа. Замисли им измислиле правило дека мора да постигнеш гол ако сакаш да одиш понатаму, посебно ако си го изгубил првиот натпревар. И тука ги заеабаа комплетно. Да не беше тоа правило Атлетико комотно ќе поминеше.
Ставро седи мирен
Автоматски споено мислење:

и тебе не ти е лесно два тима ти испаѓаат во рок од 24h
А тебе да не ти е полесно случајно со Јунајтед ?

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.364
Поени од реакции
5.493
Дали видовте кога Савич го завлече за коса Грилиш. Како муж ја искуба пичката Грилиш:pos:

Во елемент беше денес Савиќ, се виде дека потекнува од планинине од Црна Гора.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.157
Поени од реакции
19.554
Дали видовте кога Савич го завлече за коса Грилиш. Како муж ја искуба пичката Грилиш:pos:

Во елемент беше денес Савиќ, се виде дека потекнува од планинине од Црна Гора.
Од првата утакмица го влечи :ROFLMAO:
Играчи како Савиќ секогаш во мојот клуб :love:
Инаку Савиќ и Врсаљко уште на Итихад му се ставаа на Грилиш, ги провоцираше то кослето смрдено. Не реагира никој онака без претходно да е испровоциран.
Грилиш еј нула фактор на фудбалската мапа и мене да ми се смеј в сурат ќе го фатам и ќе го откорнам.
Ама тоа е дел од фудбалот. За жал лошата страна на фудбалот.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.639
Поени од реакции
11.717
Ставро седи мирен
Автоматски споено мислење:

А тебе да не ти е полесно случајно со Јунајтед ?
Уствари мене сеа ми текна дека сум фан на се што е од Манчестер у фудбал јбг 1:0 за мене

Член од
13 април 2022
Мислења
24
Поени од реакции
65
Во 180 минути, плус 12 минути продолжение на вториот натпревар, Атлетико имаше 1 (ЕДЕН) шут во рамките на голот.

Се немам погледнато во табелата на таа селската лига каде што играат. Има шанси догодина да не ги гледаме во ЛШ?

Член од
29 јуни 2018
Мислења
3.573
Поени од реакции
5.618
И на крај ужасниот пристап во Англија ги кошташе полуфинале.

Браво за борбеноста. Бар 10% од ова да покажеа на првиот дуел друг ќе беше муабетот. Има потенцијал овој тим, уште не можам да му ја сфатам математиката на Чоло...

Многу пичкарска утакмица од Сити. Се надевам дека Модрич ќе ги врати на фабрички.

Kajgana Shop

На врв Bottom