UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 април 2012
Мислења
32.895
Поени од реакции
67.549
Koja иронија, Диего Симеоне саркастично аплаудира на тим кој ги користи сите негови финти за задржување на време, со лежење, изведување на слободни по 2 минути, повреди. Ги откажаа од фудбал на нивен начин. :pos:

Член од
27 декември 2011
Мислења
591
Поени од реакции
508
Сити пред два дена го играа најдобриот натпревар на сезоната и вечерва пак беа подобри, ама на девојчињата на форумов тоа не им се допаѓа.

Sent from my ...

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.836
Поени од реакции
10.142
Koja иронија, Диего Симеоне саркастично аплаудира на тим кој ги користи сите негови финти за задржување на време, со лежење, изведување на слободни по 2 минути, повреди. Ги откажаа од фудбал на нивен начин. :pos:
На крај рипнаа физички да им се пресметуваат. :pos:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Атлетико и Симеоне можат само во трета југ да играат со Клепач и Млекар оти таму им е местото. Банда хоштаплери. Си има кој да си оди 1/2 и да гледаме мерачки фудбал. 2 шпански и 2 англиски. Мераци :aplauz:

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Иначе, им честитам на актерите од двете екипи за хаосов на крај. И не сум ироничен. Да, генерално не е убаво и пристојно, но некогаш преку таквото и од пуританизам во спортот и шаблонско однесување.
Ајде да се ракуваме сега, да замениме дресови, хахаха, хихихи, поздрави дома, фала поздрави и ти исто.

Нека има и тепање и црвени картони и влегувања на терен од тренери. Нека прска на сите страни. Недостасуваше на крај само Пеп да ја соблече ролката и да му ја стави на глава на Чоло, притоа велејќи му ,,вода в уши" (гестикулацијата со среден прст, нели, задолжителна).

Фина претстава.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.864
Поени од реакции
10.350
Е да де. Истово е апликативно и за Атлетико. Немогуче, да одиш на Етихад против веројатно најдобриот напад во светот и да се браниш. Луда работа.
Само за второво ќе го дрви јавноста со денови, за првово никому ништо.
Па добро, не е секој тим Барса да шамара сиротиња ко Атлетико, Реал, Виљареал со по 4 комада, макар и со ровови пред гол да се бранат. Сити на утакмицава имаше повисок xG од Атлетико, 10 шута на гол. Атлетико на првата имаше 0 во секоја категорија. Nма разлика хехе

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Член од
5 март 2018
Мислења
17.131
Поени од реакции
19.531
Мене само не ми е јасно дали @cholismo гледаш или дојде моментот кога не се замара веќе со фудбал и форумов? :toe:
Гледам, и нерви искинав.
Атлетико почна да игра фудбал во второ полувреме.
На крај и топката не не посака, се одвиваше од нозете на Сити и не влезе во гол.
За судијата имам се најлошо да кажам, толку.
Заслужено е Сити во полуфиналето, Атлетико покажа мадиња ама 45 минути не се доволни за пласман.
Ќеф ми е оти изедоја ќотек Сити за сите пари, за онакви лигајци и тоа е малку.

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.362
Поени од реакции
5.492
Пеп е петарда, Чоло второ полувреме му играше со 10 напаѓачи, а овој се бранеше со четворица и тоа со висока поставена одбрана и бековите лошо поставени. Последните 20мин имаше повеќе играчи на Атлетико него ли на Сити во нивна половина, а се бранат.

Па и бонус Стерлинг го стави, што може овој да направи на ваков фајтерски меч, го убија.

Како не примија гол ни они не знаат. Најверојатно лоша организација и реализација и Атлетико во напад. И плус Стоунс, изигра одлично денес, спаси неколку гола.

O

ob1

Гостин
Гледам, и нерви искинав.
Атлетико почна да игра фудбал во второ полувреме.
На крај и топката не не посака, се одвиваше од нозете на Сити и не влезе во гол.
За судијата имам се најлошо да кажам, толку.
Заслужено е Сити во полуфиналето, Атлетико покажа мадиња ама 45 минути не се доволни за пласман.
Ќеф ми е оти изедоја ќотек Сити за сите пари, за онакви лигајци и тоа е малку.
Гледаш сега зашто има Атлетико да жали што не излезе на Етихад фудбал да игра?
Колку и да придонесува домашната атмосфера на Метрополитано, гол негатива против Сити е многу тешко да вратиш.
Точно знаеше Пеп што прави, притисна прво полувреме за да го затвори натпреварот, но не му успеа.
На крај се фокусираше на дефанзива и свесно им ја препушти на Атлетико топката.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.131
Поени од реакции
19.531
А заборајв да кажам, на она Фелипе репчето, да ми е поблису ќе му го откорнам тој репот мрсен смрден.
Гол бркаат бе и ти онака се глупираш.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.637
Поени од реакции
11.706
А заборајв да кажам, на она Фелипе репчето, да ми е поблису ќе му го откорнам тој репот мрсен смрден.
Гол бркаат бе и ти онака се глупираш.
и тебе не ти е лесно два тима ти испаѓаат во рок од 24h

Член од
5 март 2018
Мислења
17.131
Поени од реакции
19.531
Гледаш сега зашто има Атлетико да жали што не излезе на Етихад фудбал да игра?
Колку и да придонесува домашната атмосфера на Метрополитано, гол негатива против Сити е многу тешко да вратиш.
Точно знаеше Пеп што прави, притисна прво полувреме за да го затвори натпреварот, но не му успеа.
На крај се фокусираше на дефанзива и свесно им ја препушти на Атлетико топката.
Не жалам за то, кад би било шта би било. Ако се отвореа на Итихад можи да си заминеа со 5 парчиња и сега ревијален да беше натпреварот. Ама мораше од прво полувреме да изигра фудбал, видовме последните 30 минути дека Атлетико има потенцијал да изгази секого пред него.

Kajgana Shop

На врв Bottom