- Член од
- 17 мај 2016
- Мислења
- 3.676
- Поени од реакции
- 4.155
Реал осваја лагано
На крај рипнаа физички да им се пресметуваат.Koja иронија, Диего Симеоне саркастично аплаудира на тим кој ги користи сите негови финти за задржување на време, со лежење, изведување на слободни по 2 минути, повреди. Ги откажаа од фудбал на нивен начин.![]()
Па добро, не е секој тим Барса да шамара сиротиња ко Атлетико, Реал, Виљареал со по 4 комада, макар и со ровови пред гол да се бранат. Сити на утакмицава имаше повисок xG од Атлетико, 10 шута на гол. Атлетико на првата имаше 0 во секоја категорија. Nма разлика хехеЕ да де. Истово е апликативно и за Атлетико. Немогуче, да одиш на Етихад против веројатно најдобриот напад во светот и да се браниш. Луда работа.
Само за второво ќе го дрви јавноста со денови, за првово никому ништо.
Гледам, и нерви искинав.Мене само не ми е јасно дали @cholismo гледаш или дојде моментот кога не се замара веќе со фудбал и форумов?![]()
Гледаш сега зашто има Атлетико да жали што не излезе на Етихад фудбал да игра?Гледам, и нерви искинав.
Атлетико почна да игра фудбал во второ полувреме.
На крај и топката не не посака, се одвиваше од нозете на Сити и не влезе во гол.
За судијата имам се најлошо да кажам, толку.
Заслужено е Сити во полуфиналето, Атлетико покажа мадиња ама 45 минути не се доволни за пласман.
Ќеф ми е оти изедоја ќотек Сити за сите пари, за онакви лигајци и тоа е малку.
и тебе не ти е лесно два тима ти испаѓаат во рок од 24hА заборајв да кажам, на она Фелипе репчето, да ми е поблису ќе му го откорнам тој репот мрсен смрден.
Гол бркаат бе и ти онака се глупираш.
Не жалам за то, кад би било шта би било. Ако се отвореа на Итихад можи да си заминеа со 5 парчиња и сега ревијален да беше натпреварот. Ама мораше од прво полувреме да изигра фудбал, видовме последните 30 минути дека Атлетико има потенцијал да изгази секого пред него.Гледаш сега зашто има Атлетико да жали што не излезе на Етихад фудбал да игра?
Колку и да придонесува домашната атмосфера на Метрополитано, гол негатива против Сити е многу тешко да вратиш.
Точно знаеше Пеп што прави, притисна прво полувреме за да го затвори натпреварот, но не му успеа.
На крај се фокусираше на дефанзива и свесно им ја препушти на Атлетико топката.