Invader
I am not in danger, I am the danger!
- Член од
- 17 ноември 2008
- Мислења
- 18.022
- Поени од реакции
- 22.930
The Office е најсмешна серија.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The Office е најсмешна серија.
![]()
До четврта епизода сум. Добра е. Ми има нешто Silent Hill, така да ми држи внимание приказната.
Мене ми го ебаа филмот кога пишаа дека е откажана...Јас ја догледав сезоната. Некако влезе малку серијата во клишеа но крајот беше доста добар. Завршува со голем cliffhanger. Има тука простор за втора сезона, а има и фанови серијата, не знам што им е на Нетфликс што не ја продолжија...
Мене ми го ебаа филмот кога пишаа дека е откажана...
Се думам дали да ја завршам. Ако е откажана втора сезона и заврши некако жими к... кој к.. па да ја догледувам?
Severance да ја гледате. Озбилно. фатете гледајте ја.
Снимаат турски серии кај нас, и чат пат некои Романци или Балканци ќе залутаат.Хрвативе одамна лапаат пари од странски продукции што снимаат кај нив, Србиве знаат исто од време на време да угостат некои ѕвезди, а еве и Словенциве почнаа.
А ние ќе чекаме некоја мутава продукција со сумњив квалитет да донесат сестрите Митевски.
Прегледај го приврзокот 328129
Снимаа*. Минато време.Снимаат турски серии кај нас, и чат пат некои Романци или Балканци ќе залутаат.
Толку се можностите![]()
Да покукаме уште малку можи и Џоли да ја донесат