Општи дискусии за ТВ серии

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.958
Поени од реакции
8.306
Maријан Алчевски автор на првата HBO Хрватска серија Успех со уште една серија на HBO.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Да си јадам ушите дури сега шо ја пуштив " The inocent "
Го изгледав синоќа Ла Тормента по трет пат, и после тоа ја пуштив серијата.
Шпанците за трилери се маестрални, М А Е С Т Р А Л Н И

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591

До четврта епизода сум. Добра е. Ми има нешто Silent Hill, така да ми држи внимание приказната.
Јас ја догледав сезоната. Некако влезе малку серијата во клишеа но крајот беше доста добар. Завршува со голем cliffhanger. Има тука простор за втора сезона, а има и фанови серијата, не знам што им е на Нетфликс што не ја продолжија...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Јас ја догледав сезоната. Некако влезе малку серијата во клишеа но крајот беше доста добар. Завршува со голем cliffhanger. Има тука простор за втора сезона, а има и фанови серијата, не знам што им е на Нетфликс што не ја продолжија...
Мене ми го ебаа филмот кога пишаа дека е откажана...
Се думам дали да ја завршам. Ако е откажана втора сезона и заврши некако жими к... кој к.. па да ја догледувам?

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Мене ми го ебаа филмот кога пишаа дека е откажана...
Се думам дали да ја завршам. Ако е откажана втора сезона и заврши некако жими к... кој к.. па да ја догледувам?
Блесава работа... Таман ќе влезеш во приказната, ти се крши филмот. Јас ептен имав уште две епизоди кога разбрав дека е откажана па ги изгледав чисто да видам што ќе се деси. Инаку нема некоја поента да се гледа приказна на која знаеш дека нема да видиш крај.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.187
Поени од реакции
10.204
Хрвативе одамна лапаат пари од странски продукции што снимаат кај нив, Србиве знаат исто од време на време да угостат некои ѕвезди, а еве и Словенциве почнаа.
А ние ќе чекаме некоја мутава продукција со сумњив квалитет да донесат сестрите Митевски. :D

Screenshot_20220408-154746_Facebook.jpg

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
Нашиве едвај супер купот у фудбал 2017 година го средија некако, со 300 проблеми, не пак серија некој да им снима со денови, нема шанси тоа.
Елите искочича нова сезона, секогаш викам ти ебам ретардираната серија не ја гледам, ќе искочи нова сезона, одма ја палам, абе идиот.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Некни вртам така, оваа серија да ја гледаме со женава, онаа, You се молкниме да ја догледаме (Сеоски Декстер за тинејџери) The Boys, ваква таква серија и накрај и велам гледана ти е Lost, не ми е ми вели, епа ко не ти е, мене подзабораена ми е, та че ја гледаме. Ги симнав сите сезони ко чоек :D

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Хрвативе одамна лапаат пари од странски продукции што снимаат кај нив, Србиве знаат исто од време на време да угостат некои ѕвезди, а еве и Словенциве почнаа.
А ние ќе чекаме некоја мутава продукција со сумњив квалитет да донесат сестрите Митевски. :D

Прегледај го приврзокот 328129
Снимаат турски серии кај нас, и чат пат некои Романци или Балканци ќе залутаат.
Толку се можностите :)

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.187
Поени од реакции
10.204
Снимаат турски серии кај нас, и чат пат некои Романци или Балканци ќе залутаат.
Толку се можностите :)
Снимаа*. Минато време.
И двете пред едно 10-12 години, ако не и повеќе. И од тие две, едната беше цензурирана од Ердоган. :LOL:

Кои Романци снимале само де потсети ме?

Kajgana Shop

На врв Bottom