Alen_001
Недозволен тајтл, внимавај.
- Член од
- 25 февруари 2009
- Мислења
- 1.651
- Поени од реакции
- 1.260
Aj ti vidi, kakov gol so raka mu priznaa na Udineze protiv Milan pa doj da praime komparacija.Читај го правилото за рака у напад.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aj ti vidi, kakov gol so raka mu priznaa na Udineze protiv Milan pa doj da praime komparacija.Читај го правилото за рака у напад.
Е све си кажал сега со ова и само потврди дека Јуве сега се оштетени.
Не, сериозно, која ти е поентава со муабетов, ете ти поставив текст каде е нацртано какви се правилата за игра со рака во напад. Сеа ти тоа го игнорираш и ми викаш наредно коке поништат ваков гол, и што со муабетов еве?
Значи ВАР судија, главен судија се водат според постоечко правило во фудбал, и тоа вас ви е смешно, чудно, нетипично? Зашто, зашо јуве ли се во прашање? Не ми е јасно, еве глеам и другиве мислат дека пенал правилата за рака важат и за игра од напад. Еве 1-1 е, прекинете да квичите за чисти ситуации, ова веќе втор викенд у низа ви е.
![]()
Нема веќе судиски одлуки во корист на криминалците и одма плачки.
![]()
НеДали го удри во рака, само тоа одговори ми, еве на ова видео дали топката го закачи играчот на Јуве во рака?
Aj ti vidi, kakov gol so raka mu priznaa na Udineze protiv Milan pa doj da praime komparacija.
Ako ova od Rabiot e gol so raka,dali vo konkretnava situacija Milan e osteten?![]()
Milan 1-1 Udinese | Rossoneri held back by Udinese | Serie A 2021/22
Milan failed to gain momentum in the race for the title as Destiny Udogie snatched a deserved point for Udinese after Rafael Leao opened the scoring | Serie ...youtu.be
Еве видов, и?
тажен лик си сериозно, ти не спинуваш него глупости пишуваш, регулрано поништен гол го правдаш со муабетот, коке поништат вака гол нареден пат кажи ми. Кул муабет и логика, ако си отиден у главата и веќе не знаеш што пишуваш па у бунило се срамиш. Сакаш да оправдаш нерегуларен гол со фантазија, дека следен пат ваков гол ќе биде признаен ( што ќе е грешка на судиите ), каква глупост, типично размислување на некој што е навикнат неговиот клуб константно да лапа поклони од судијата, па кога ќе судат регулрано чудно му е.Znaci ti povtoriv edno 3 pati. Nareden pat koga ke ponistat gol za vakva odluka da me citiras i ke si priznam deka sum greska bez problem i ke diskutirame dotogas ova ne go spomnuvam pokje.
Nema da bidam ko tebe Vasilj da pisam 3 stranici referati i da spinuvam, ti vetuvam
Автоматски споено мислење:
10 години вие плачевте, ред е и ние малце![]()
![]()
Овде мислам дека со колено е даден голот, не со рака, ако е со рака е нерегуларен и Милан се оштетени, не гледам ништо лошо у тоа да се каже, ако е рака одрани се Милан, според секое правило кое постои у фудбалот тука се поништува гол (ако е рака).Ako ova od Rabiot e gol so raka,dali vo konkretnava situacija Milan e osteten?
Абе за грев си жими тебе, то е не знајме сите да спинуваме, јас не знам стварнотажен лик си сериозно, ти не спинуваш него глупости пишуваш, регулрано поништен гол го правдаш со муабетот, коке поништат вака гол нареден пат кажи ми. Кул муабет и логика, ако си отиден у главата и веќе не знаеш што пишуваш па у бунило се срамиш. Сакаш да оправдаш нерегуларен гол со фантазија, дека следен пат ваков гол ќе биде признаен ( што ќе е грешка на судиите ), каква глупост, типично размислување на некој што е навикнат неговиот клуб константно да лапа поклони од судијата, па кога ќе судат регулрано чудно му е.
Не бе јас стварно ете не знаев дека ги поништуваат овие, првпат гледам сериозно. Ама ме интересира кога наредно ќе поништат. Не ради теории за заговор онака ме занима дали е судиско убедување вклучено и сл..Значи муабетов е “Сите проаѓаат на црвено, зашто само мене ме застанавте…”.
Дел коментари се свртија дека од грб се одбила в рака…. Ама сигурно е до агол на снимка.@Syn би сакал да си вака темелен во цитирање правила и вадење слики (како некни за ситуацијата со Закарија) кога станува збор за нешто досудено во полза на Јувентус.
Инаку правилото за игра со рака во напад е јасно. Мене она што не ми е чисто е дали Рабио играше со рака, затоа што снимките некако не се доволно јасни.
Ако имаше рака тогаш е правилно поништен.
Реално, и јас не знаев дека има разлика у третирањето игра со рака у напад и одбрана. И факт е дека судијава си ја досуди ептен by the book. Дали признавале вакви голови? Да. Дали пак ќе признаваат? Да. Дали е правилни поништен. Да.Не бе јас стварно ете не знаев дека ги поништуваат овие, првпат гледам сериозно. Ама ме интересира кога наредно ќе поништат. Не ради теории за заговор онака ме занима дали е судиско убедување вклучено и сл..
Ама чекај сеа нели спинувам ја, врска немам што зборам, васиљ сум бил ...Абе за грев си жими тебе, то е не знајме сите да спинуваме, јас не знам стварно
Ете јас тажен, ти среќен у реду е
Ех Васиљ Васиљ
Иначе да, не ми е срам да признам дека во право си бил. Не сум ти.
Само баш ме занима кога ќе поништат наредно ваков гол![]()
Абе нема врска ти велам првпат гледам ваква ситуација немам видено досега. Онака стварно ме интересира кога наредно ќе поништат и дали ќе поништат во смисла позиција на рака, ситуација дали е судиско убедување итн итн…. Ме интересира едностсвноРеално, и јас не знаев дека има разлика у третирањето игра со рака у напад и одбрана. И факт е дека судијава си ја досуди ептен by the book. Дали признавале вакви голови? Да. Дали пак ќе признаваат? Да. Дали е правилни поништен. Да.
Те гибам пати и ти дека тажен лик сум, ги гибам среќнитеАма чекај сеа нели спинувам ја, врска немам што зборам, васиљ сум бил ...
Од сите форс муабети по темиве, ова е можда најлошава а глеам знаеш мнгоу често да ја тераш у дискусии со мене мислиш богзнае каква паметна досетка ти текнало : ))))
И што кур е битно дали ќе поништат ваков гол у иднина, ако не поништат, судиите ќе направат кардинална грешка,досега невидено у светскиот фудбал, па секкое второ коло у Англија прават кардинални грешки судиите уз вар па никому ништо, така ќе биде и следниот пат кога ваков гол ќе биде признаен.