UEFA Champions League - Season 2021/22

Кој ќе биде шампион на Европа за 2021/2022?

• Вкупно гласачи
    208
  • Гласањето е завршено на .
Член од
4 март 2020
Мислења
89
Поени од реакции
173
Тоа ти е кошмар на Пеп со години, како да спречи брза транзиција. Уште од последната негова сезона во Барса, особено откако е во Баерн. Затоа и скоро секогаш изведува нешто пред најзначајните натпревари, но ретко да не се посере.
За ова вреди да се потсетиме на la décima што Карло му ја донесе на Реал. Во полуфиналето против Баерн на Гвардиола на Алианц Арена токму на овој начин победи 0-4.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.972
Поени од реакции
19.321
И некни со Селта се повампири и имаше јака парада. Добар е нослето нема збор.

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
Ако можел брентфорд 4 , колку може Реал ... мислам дека сепак психички бродолом им се дешава на Челзи после Абрамович аут .

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
Кога последен пат победнико на европа лигата/уефа купот бил всушност најјакиот во европа (а не победнико на ЛШ) ?? 1998 со Интер??

Како шо гледам така ќе биди годинава.. Барса за две класи е подобра од сите освен Ливерпул (од нив за само една класа)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.884
Поени од реакции
30.801
Кога последен пат победнико на европа лигата/уефа купот бил всушност најјакиот во европа (а не победнико на ЛШ) ?? 1998 со Интер??

Како шо гледам така ќе биди годинава.. Барса за две класи е подобра од сите освен Ливерпул (од нив за само една класа)
Оди бе легни си.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.708
Поени од реакции
22.847
Ауу за малку и Нојер дно ќе допреше, изгледа не е само до црнци голмани, општо голманите кравјо лудило ги има фатено.
Автоматски споено мислење:

Си доминира Емери

Ebening.png

Последно уредено:

faust.mephistopheles

Aga Aganlija
Член од
9 декември 2014
Мислења
748
Поени од реакции
1.619
Karim Benzema....IGRACISTE!
Najgolem konkutent za Ballon dor godinava. Bukvalno sam go vlece Real na vrvot. Neverojaten igrac...
Sakam Liverpul-Baern polufinale ama good ebening im se desi vecerva na Bavarcive. Aj mozebi ke ja svrtat na revansot....

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Заслужено Реал ги акна од земја, честитки до фановите овде.
Однесувањето на некои фудбалери со бразилско, уругвајско и шпанско потекло, срамотно. Ај барем се надевам дека се живи и дека не им е посериозно оштетено здравјето.

Туку ме интересираше нешто друго. Зошто Турпан во пет наврати ја прекинуваше играта кога играчи на Реал се наоѓаа на земја, а не се работеше за повреда на глава?
Алал да му е, како го сецкаше темпото, така Анчелоти не би отсудел во тој дел.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.972
Поени од реакции
19.321
Пуштив малку Виљареал Баерн да погледам, Емери добро ги прочитал Баварците. Многу шанси пропуштија Виљареал вечерва и тоа можи да ги кошта пласман, се надевам имаат и вака шанса.

Kajgana Shop

На врв Bottom