Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па не ме чуди да се рипнати цените.Нема ли некое покачување на бакарот ? Треба да пуштам 7 метри цевки ми бара по 1000 ден за метар плус 500 ден за копање од метар.
Пријателе многу на национална база ги одбираш работитезначи 80+к би дал овие денови ама за квалитетна клима, а не за некој кинез така да за искуства прашувам од овие модели се мислам
Добро е Фикше! Живи-здрави…Дечки,како е? Дај кажете кај можам да најдам вакви филтри за Митсубишиво климиве? Овие плавиве лентиве ми требет....
Да, малку ме снема тука... Зимава поминавме ок, шо знам, немав проблеми, во спалната едино во поладното ми се мачеше климата ама се навикнав, не ми сметат сега, дури не стам изолација, така ќе ми е. Сметки за струја ок, како претходни години, со мала разлика ради поскапувањето на струјата:Добро е Фикше! Живи-здрави…
Тебе те нема по темава…
како поминавте ОхриТ зимава?
П.С. и јас скршив еден филтер(или пукна сама пластиката од старост). Па ако некој знае за замена…

значи 80+к би дал овие денови ама за квалитетна клима, а не за некој кинез така да за искуства прашувам од овие модели се мислам
значи 80+к би дал овие денови ама за квалитетна клима, а не за некој кинез така да за искуства прашувам од овие модели се мислам
Еееј ич не се секирај за ова!Да, малку ме снема тука... Зимава поминавме ок, шо знам, немав проблеми, во спалната едино во поладното ми се мачеше климата ама се навикнав, не ми сметат сега, дури не стам изолација, така ќе ми е. Сметки за струја ок, како претходни години, со мала разлика ради поскапувањето на струјата:
08.10.2021-10.11.2021 - 4984 денари струја
10.11.2021-06.12.2021 - 4721 денари
06.12.2021-05.01.2022 - 7621 денари
05.01.2022-06.02.2022 - 8922 денари (најголема)
06.02.2022-07.03.2022 - 6648 денари
да напоменам дека за прв пат од ко ги имам купено климиве (2018 година) буквално цела зима ги работев на ауто фан, дури и таа во спалната соба која шо ми е проблематична,ниту еднаш не ги ставив на фиксен издув. Во спалната 26-27 степени сетирана, во дневната ФХ35ката 26-27 степени, а WN35ката секогаш еден степен помалку од ФХто, 25-26 степени.....многу често преку ноќ, пред легнување, ќе ги намалам по 2-3 степени климите во дневна, а в спална цела зима на иста температура работи дење ноќе.
п.с. Иначе ова плавово платно ми треба, не цел филтер... Не знам за другите клими ама Митсуво имаат ваков додаток на филтрите ама со тек на време се подсобраа и едноставно го изгубија физичкото својство.Прегледај го приврзокот 326840
Фрлај ич да не се мислиш!А еве како изгледат моево после 4 години....Прегледај го приврзокот 326842

Има у Грее Охрид филтри у сите бои и црни и зелени и плави...повели ке те услужимеА еве како изгледат моево после 4 години....Прегледај го приврзокот 326842
Ако ти требаат филтри кажи, остај прикаските...филтри имам ти треба или не ти треба?Фрлај ич да не се мислиш!
И нова да биде, тоа со активен јаглен е прикаска за тие што завршиле основно со врски![]()
Абе не ми требет филтри, ова платново ми требит само да го сменам...Има у Грее Охрид филтри у сите бои и црни и зелени и плави...повели ке те услужиме
Автоматски споено мислење:
Ако ти требаат филтри кажи, остај прикаските...филтри имам ти треба или не ти треба?
Остај ти само платно дел ти требит....900ден е платното-филтеро и ги имат...утре мож поскапи ке бидат штом ги немат другивеА еве како изгледат моево после 4 години....Прегледај го приврзокот 326842
Автоматски споено мислење:
Абе не ми требет филтри, ова платново ми требит само да го сменам...

Или некој еднаш прегорен со чкарт кинезарија.80+k za klima neznam koj bi dal, osven taze registriran reklamer pred 60 minuti![]()
Точно, ниските серии се произведени турција... ама тоа не значи дека се чкарт како некои...AP i HR se proizvodi Made in Turkey....i so Kinezki kompresori sto e blamaza nevidena za nesto da se prodade x pati poskapo pod lazna etiketa deka se Japanci.
Еве 3.5ка Мицу HR... моментално со цена од околу 40.000 работи со испод 300w на греење.
Не му сугерирам ништо на Фикше, а ете и баш ми е мило што некој продава и такви потребштини!Остај ти само платно дел ти требит....900ден е платното-филтеро и ги имат...утре мож поскапи ке бидат штом ги немат другиве![]()