- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 14.762
- Поени од реакции
- 36.679
Не одел по пица, по шпагети одел.Кој мисли дека италијанскиот амбасадор на 3-4 дена пред утакмица отишол да нарача пица во ФФМ?
Јасно е дека се плашат да не им се деси Дуизбург......
За претходното светско истото се деси, само со Шведска.Да не си му у кожа на Кулушевски, којзнае колку му е криво што не игра за Македонија. Мава боксови у воздух во моментов и само може да сонува Шведска некад да ги тепа Италија во фудбал.
Минатите квалификации за светско тие ги испаднаа....Да не си му у кожа на Кулушевски, којзнае колку му е криво што не игра за Македонија. Мава боксови у воздух во моментов и само може да сонува Шведска некад да ги тепа Италија во фудбал.
Во баражот за минатото светско, токму Шведска ја исфрли Италија.Да не си му у кожа на Кулушевски, којзнае колку му е криво што не игра за Македонија. Мава боксови у воздух во моментов и само може да сонува Шведска некад да ги тепа Италија во фудбал.
Еве ја би се мењал. Нека стане он утре сабајле за на работа место мене.Да не си му у кожа на Кулушевски, којзнае колку му е криво што не игра за Македонија. Мава боксови у воздух во моментов и само може да сонува Шведска некад да ги тепа Италија во фудбал.
За таквите најмногу ми е ќеф.....нека цркнат ...посебно ретардирани фанови на Јувентус,Интер и Милан што се прават поголеми Италјани од самите во Италија....Да го издува куров овој дебилот наркомански што навивал за Италија и исто секој што живее во земјава а навивал против Македонија. Абе сосе јајца да го земат!!!
Чекај бе другар, па не се урнал авионот со репрезентацијава за Манчевски да го снима филмот. Дај некој друг.Милчо Манчевски треба филм да снима за оваа генерација на Македонија!
За претходното светско истото се деси, само со Шведска.
Минатите квалификации за светско тие ги испаднаа....
Прави сте. Глуп сум.Во баражот за минатото светско, токму Шведска ја исфрли Италија.
I taka bidna DnorumhahahaDonaruma ke ni go pokloni golot,samo jbg mora da mora da upatime i nekoj sut
Sent from my SM-A325F using Tapatalk