HBO, Cinemax и HBO Маx - Филмски тв пакет канали и стриминг платформа за гледање филмови и серии

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте претплатени на HBO каналите ?

• Вкупно гласачи
    109
zdravo ako nekoj saka da go koristi hbo max mozete da si kupite acc od ovaa strana

z2u.com

1 mesec-1.20 dolari se deli acc so drugi

6meseci ili 1 godina dobivate svoj acc tvoj mali i pass i mozes na poveke tv da go koristis istovremeno

jas kupiv za 6 meseci za 4,3 dolari

1 godina bese negde 7 dolari

nasive 5 evro za mesec :)

:)
imas za 1 mesec ako ti e sumljivo da istestiras 1.2 dolari
licno jas za 6 meseci si kupiv 4.3 dolari,

z2u.com e strana za sekakvi acc(platformi) za dzabe pari

Работат и акаунти купени за багатела цена од оние регуларните кој се нудат од HBO Max.

Така да имате на некој сајтови акаунти за 3-4 долари.

И регуларната промотивна цена е ок. 4.66 евра на 3ца што делиме по 100че (литар бензин).

Па да а овие што продаваат еднаш плаќаш за месец или годишно мислам. Е сега колку е тоа добро да се купи од некој што продава со неофицијална цена не знам.

Прашање е дали воопшто таквиот акаунт ти ги прават на твој mail? Дали е само твој акаунтот или го делиш со друга непозната особа?

Туку има тема за HBO Max во делот Филм и телевизија.

Како тоа на Android tv 5.1.1 верзија ја има апликацијата во Play Store и јас ја инсталирав и се уклучив на акаунтот но ниедна содржина не сака да ја пушти се појавува информација Cnat play title Please try again later.

Ако е возможно да се инсталира кој е проблемот што не уклучува ниедна содржина? Има ли шанси некако да наместам да проработи?

Како тоа на Android tv 5.1.1 верзија ја има апликацијата во Play Store и јас ја инсталирав и се уклучив на акаунтот но ниедна содржина не сака да ја пушти се појавува информација Cnat play title Please try again later.

Ако е возможно да се инсталира кој е проблемот што не уклучува ниедна содржина? Има ли шанси некако да наместам да проработи?
Можно е да ги немаш потребните сертификати за да работи на постара платформа, знам дека кога се работеше за МаксТв Го можев да ја инсталирам, но не пушташе ништо додека не ги инсталирав потребните сертификати.

Можно е да ги немаш потребните сертификати за да работи на постара платформа, знам дека кога се работеше за МаксТв Го можев да ја инсталирам, но не пушташе ништо додека не ги инсталирав потребните сертификати.
A како да ги инсталирам?

A како да ги инсталирам?
Не знам како е на телевизорот, но на таблетот имаше мени Security во Settings, и таму имаше опција Trusted CA certificates заедно со опција Install from storage.

Не знам како е на телевизорот, но на таблетот имаше мени Security во Settings, и таму имаше опција Trusted CA certificates заедно со опција Install from storage.
Штета ако некако не може да се овозможи да се гледа на тој постар Android tv. Netflix работи одлично а ова не сака да пушти ни една видео содржина.

Јас дома имам Philips телевизор со од понова година верзија Android tv и се си функционира одлично. На телевизоров кај брат ми кој е постар модел не функвионира добро HBO Max. Предходно и немаше воопшто на тој Android tv HBO Go во Play Store.
Toј телевизор и одамна нема изгледа никакво ажурирање на Android tv.

Штета ако некако не може да се овозможи да се гледа на тој постар Android tv. Netflix работи одлично а ова не сака да пушти ни една видео содржина.

Јас дома имам Philips телевизор со од понова година верзија Android tv и се си функционира одлично. На телевизоров кај брат ми кој е постар модел не функвионира добро HBO Max. Предходно и немаше воопшто на тој Android tv HBO Go во Play Store.
Toј телевизор и одамна нема изгледа никакво ажурирање на Android tv.
Го проверив сертификатот и пишува дека е издаден во 2021ва година, што значи ако не добил некој апдејт после тоа, не верувам да го има.
Screenshot_2022-03-13-18-41-58-707_com.android.chrome.jpg

Го проверив сертификатот и пишува дека е издаден во 2021ва година, што значи ако не добил некој апдејт после тоа, не верувам да го има.
Прегледај го приврзокот 325053
Нема некој начин друг да се среди да може да се гледаат содржините?

Знам дека може да се користи Cast и такви ствари ама би сакал да се користи апликацијата на телрвизорот.

Нема некој начин друг да се среди да може да се гледаат содржините?

Знам дека може да се користи Cast и такви ствари ама би сакал да се користи апликацијата на телрвизорот.
Има. Купуваш нов телевизор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom