HBO, Cinemax и HBO Маx - Филмски тв пакет канали и стриминг платформа за гледање филмови и серии

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте претплатени на HBO каналите ?

• Вкупно гласачи
    109
Има. Купуваш нов телевизор.
Си имам јас телевизор со понова верзија Android tv. Ми требаше за друг телевизор со постара верзија ама ништо. Додека имам HBO претплата се надевам ќе има некакво ажурирање на Аndroid tv на тој модел телевизор.

Не знам колку е точно ова дека на 19 април и во Македонија, Србија, Црна Гора, Хрватска, Босна ќе го има Batman на HBO Max

Вие што сте надвор од Мкд, ве молам да проверите дали ја, има DMZ серијата?

HBO Max Adria на Инстаграм прашував нешто и во одговорот ми рекоа дека во април ќе има нова понуда на серии и филмови кој ги нема сега во овој регион.

Вие што сте надвор од Мкд, ве молам да проверите дали ја, има DMZ серијата?
Ни кај мене не е достапно. Ај да е некој друг да разберам, ама ти? :D Пушти USA VPN и немаш гајле.

Да прашам некој дали сеа скоро има напраено sing up со нов профил на HBO, пошо ја цел ден никако не можам да направам профил. При регистрација ми го појавува оваа - Something went wrong. Please try again later.

И од тел не можам да напраам профил, пошо ми пишува it's not available in your country

na hbo hd 1 go davaa gilmot King Richard mislam deka nominiran za oscar..super filmce za tatkoto na teniserkite venus i serena vilijams

na hbo hd 1 go davaa gilmot King Richard mislam deka nominiran za oscar..super filmce za tatkoto na teniserkite venus i serena vilijams
Гледан ми е.
Го има и на HBO Max. Пред некој месец беше на HBO 1 каналот. Често на HBO ги репризираат филмовите и сериите за да имаат прилика да ги гледаат и оние кој не успеале да ги гледаат премиерно прикажани на HBO каналите или воопшто немаат претплата на HBO Max.

Јас имам претплата од 300 денари за HBO каналите уште од пред неколку години. Дали со таа претплата во А1 ми следува и HBO Max?

Јас имам претплата од 300 денари за HBO каналите уште од пред неколку години. Дали со таа претплата во А1 ми следува и HBO Max?
Да Премиум пакетот HBO ако го имаш наместо HBO GO сега имаш можност да се најавиш на HBO Max со истиот акаун ако имаш направено некогаш aкаунт на HBO GO.

HBO GO веќе не работи. Кога одиш на hbogo.mk сајтот те префрла на hbomax.com/mk/mk

Да Премиум пакетот HBO ако го имаш наместо HBO GO сега имаш можност да се најавиш на HBO Max со истиот акаун ако имаш направено некогаш aкаунт на HBO GO.

HBO GO веќе не работи. Кога одиш на hbogo.mk сајтот те префрла на hbomax.com/mk/mk

Да, премиум пакетот го имам. Сум се најавувал многу пати, ама последниве 2-3 месеци не сум.
Дали ми следува и програмата на ТВ или само преку апликацијата може сега за сега?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom