Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа утакмица најбоља му е досега на Артур. Мората ѕвер, а Рабио и Сандро колку и да играа, без разлика дали се 9 или 90мин... Ризикот што го нуда и тоа хендикепираните фаци и движења... Заслужуаа гадно тепање со прут и ништо друго ебате полу фудбалерите глупи

Последно уредено:
Вакви никакви голови примаме само заради пристапот.

Не е можно на полу-екипи како Сампдорија да им дозволуваме вака да ни држат игра. Срамота е, огромна срамота.

Баш пред некоја ден го гледав оргиналниот Planet Of The Apes, и си викам од кај ми е позната таа фаца што ја има Чарлтон Хестон...

1_Charlton-Heston.jpg

Сега ми текна... :tvg:

Дечки како што имаме навика после секоја слаба партија да го кудиме Мората може сега малку и да го пофалиме, најдобар играч денес. А и не само денес туку во вториот дел од сезоната (или поточно откога стигна Влаховиќ) е еден од подобрите.

Дечки како што имаме навика после секоја слаба партија да го кудиме Мората може сега малку и да го пофалиме, најдобар играч денес. А и не само денес туку во вториот дел од сезоната (или поточно откога стигна Влаховиќ) е еден од подобрите.
Тоа беше и за очекување. Кога нема на него притисок Мората цути.

Него Пчезни нешто добар денес а?
Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Баш пред некоја ден го гледав оргиналниот Planet Of The Apes, и си викам од кај ми е позната таа фаца што ја има Чарлтон Хестон...

1_Charlton-Heston.jpg

Сега ми текна... :tvg:
Nobody cares

Последно уредено:
Види го сладоледот во 2:40 ме цитирал, го истура бесот врз мене, децата го малтретирале до 2:30, денес сигурно ќе му го скршат мобилниот, утре ќе дреме цел ден пред Телеком или А1, на крај ќе земе Trevi од Анхоч за 3000 денари

9-14 од 23 пенали за Шчезни.
11/18 вкупно во Јувентус.

Многу добри бројки, кога се работи за пенали. :cautious:

Ukrainian children fleeing the war have arrived in La Morra, Cuneese in the morning, saved by a humanitarian mission by Juventus :bravobe:

275773843_526563428822611_7475969821864229503_n.jpg

:bravobe::bravobe::bravobe:

Inter kiksna pak, ne gubam nadez deka ako tepame naredni 4 so Salernitana, Inter, Kaljari i Bolonja sme vo igra za skudeto pak. Milan igra so Torino kaj shto moze da kiksne a Napoli ima najtezok raspored Atalanta, Fiorentina, Roma. Tepueme 4 pa do kraj se moze da se desi….

Odlucete se sega dali sme vo igra za skudeto ili ne, da znam kako da se ponasham [emoji16]
Kje bide teshko i da ispotepame se do kraj, ama nadezta umira posledna. Milan nemaat nekoj tezok raspored dokraj so Lazio i Atalanta poteshki protivnici. Ubavo e da sonuvash sepak, da se povtori 2001/02 mislam beshe ko im ja ukradovme na Inter posledno kolo titulata. Teshko ama ima shansi…

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom