Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Можеби и не сака да направи дополнителен притисок на играчите едноставно нека играат најдобро што можат, па што биде нека биде...
Математички е скоро невозможно да освоиме скудето. Џабе се маубетите :(

Можеби и не сака да направи дополнителен притисок на играчите едноставно нека играат најдобро што можат, па што биде нека биде...
Da znam deka toa kje go rechat site, ama realno ne bea favoriti pa za da imaat nekoj pritisok. Vo sekoj sluchaj ako napravat edna serija 5 pobedi po red, kke se smeni narativot…

Математички е скоро невозможно да освоиме скудето. Џабе се маубетите :(

Напротив математички баш е возможно...седи кец :))))

Утре очекувам Аудеро да се повампири против нас :toe:

Напротив математички баш е возможно...седи кец :))))

Утре очекувам Аудеро да се повампири против нас :toe:
Брат невозможно е треба да немаме кикс до крај и да на изгубиме со Интер т.е мислам треба да ги победиме….

Утре кога бананот Кваљарела ќе се повампири и брцне два гола сите математики ќе паднат во вода и Алегри ќе пцуен и бркан тука како по навика, а од Ширеа ќерка му ќе биде масакрирана па и реденка ќе има. :D

Кај Дибала магично тие 10 денови станаа 25.

Се си мислам дека ако не се договорат, нема да заигра до крај.

Него, Квадрадо корона да не фати? Пишува нешто болест на резултати.

Вечер се што треба да мислат е да ја победат мртвата Сампдорија, ама некако имам чувство дека тешка работа тоа. Катастрофа се браќата сезонава, примаат голови како ненормални, ама секако Алегри ќе ги прецени со пристапот и ќе одите се у курац.

Денес и во среда решаваме дали ќе имаме уште една срамна сезона или ќе обелат некако образот.

Кај Дибала магично тие 10 денови станаа 25.

Се си мислам дека ако не се договорат, нема да заигра до крај.

Него, Квадрадо корона да не фати? Пишува нешто болест на резултати.

Вечер се што треба да мислат е да ја победат мртвата Сампдорија, ама некако имам чувство дека тешка работа тоа. Катастрофа се браќата сезонава, примаат голови како ненормални, ама секако Алегри ќе ги прецени со пристапот и ќе одите се у курац.

Денес и во среда решаваме дали ќе имаме уште една срамна сезона или ќе обелат некако образот.
Ja kje ti kazam shto kje bidi ako ne pobedat a ustvari e “must win” situacija, kje ima opravduvanja od rodot Liga na shampioni utakmica, pa se chuvale za nea, mnogu povredeni imame…

32 минути игра , уште немаме било каков шут на гол.. повеќе од очигледно е дека се штедат за ЛШ :D
Лагано , ту изи .

Ѓуптинот добро изигра за пеналот, чист како солза ама како ме извади од такт кога се одби топката од него на наша половина па им створи шанса на Сампдорија ми идеше да го удам.

Добри засега :)

Сандро првите 10 минути 2 пари им ја подари топката во стил ‘Повели брат, дај гол’

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom