Тој секако така и се натпреваруваше лани.Но сепак има простор за дебата дали требаше да биде исфрлен на ваков начин. Можеби можеше да се натпреварува како неутрален возач, без знамето на Русија, како што направија со тенисерите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тој секако така и се натпреваруваше лани.Но сепак има простор за дебата дали требаше да биде исфрлен на ваков начин. Можеби можеше да се натпреварува како неутрален возач, без знамето на Русија, како што направија со тенисерите.
Кога шестмината се караат, седмиот користи.Ипак не е Џовинаци него Магнусен се враќа дома
Ај да видиме што возач е Шумахер џуниор сега, како ќе се снајде со топ возач како Кевин, дали ќе му парира.
Овој мислиш рели вози.
Пушти го ова у позадина дури го гледаш клипот![]()
DMX - Where The Hood At? (Dirty) (Music Video) HQ
More DMX: https://www.youtube.com/playlist?list=PLuIRrQLWu9flS1Z0Ofg-zJuSCpUpmalxyDMX performing "Where The Hood At?" featuring Ayo Kato. (C) 2003 The Island...youtu.be
![]()
Leclerc riding in da hood![]()
Ми текна ама не можев да го најдам постот а ме мрзеше секоја страна назад да ја пребарувамПа пуштив нешто слично со Леклер пред некоја недела![]()