JB00F
DDoS
- Член од
- 21 јануари 2014
- Мислења
- 3.685
- Поени од реакции
- 3.020
Абе да ама сигурен сум швабите ќе излезат со уште нешто од ваков калибар после тоа.Ми текна ама не можев да го најдам постот а ме мрзеше секоја страна назад да ја пребарувам![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе да ама сигурен сум швабите ќе излезат со уште нешто од ваков калибар после тоа.Ми текна ама не можев да го најдам постот а ме мрзеше секоја страна назад да ја пребарувам![]()

Одма да се дисквалификува Мерцедес и да му се даде титулата на МаксНе верувам да е легално ова на Мерцедес, демек тоа крилото што го ставиле одозгора глумат нешто како side pod. Али верувам дека другите тимови ќе се бунат и ќе го тргнат.

Одма да се дисквалификува Мерцедес и да му се даде титулата на Макс![]()
На секоја иновација на Мерцедес се гледа како на превара иако тоа го прават јавно да сите може да го видат на месец дена пред почеток на сезона. Доколку Ред Бул го направеа истото ќе беа најголеми изумители, како не се буневте лани кога на почеток на сезона им дозволија комплетно да сменат суспензија што им донесе голема предност.Никој тоа не го рече, него Рос Браун збореше, и доколку осум екипи поднесат приговор, ситуацијата ќе биде решена. А верувам дека ќе поднесат, со оглед дека ставиле некое летвиче да им изиграва сајд под.
На секоја иновација на Мерцедес се гледа како на превара иако тоа го прават јавно да сите може да го видат на месец дена пред почеток на сезона. Доколку Ред Бул го направеа истото ќе беа најголеми изумители, како не се буневте лани кога на почеток на сезона им дозволија комплетно да сменат суспензија што им донесе голема предност.
Ја би дозволил се што е во рамки и на граница на дозволено само да има што поголема неизвесност и забава. Нека има ако треба 20 радикално различни болиди и нека копираат секој од секого во тек на сезона па кој е најснаодлив нека победи.да бидеме реални и на РБ флекси задното крило го банираа зошто Мерцедес плачеа. Нормална работа е тоа. Никој не сака мамење.
После една трка закачување Паркинс.Тек сега го гледам клипов од Гасли од вчерашното тестирање, вакво тресење веќе и опасно делува, замислете цела трка на секој круг вака да те дрма.